Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Στόχος νούμερο 1: Νάτσο Σκόκο


Ο Σκόκο μόλις έχει πετύχει το δεύτερο τέρμα εναντίον του  Ολυμπιακού Η ΑΕΚ έβαλε ουσιαστικά πωλητήριο στον Νάτσο Σκόκο και ο Ολυμπιακός αναμένεται σύντομα να κινηθεί για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού του "δικεφάλου". Πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ ετοιμάζουν οι "ερυθρόλευκοι", οι οποίοι θα προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 800.000 ευρώ στον 24χρονο άσο.

Το "φλερτ" των δύο πλευρών είναι δεδομένο εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα η πρώτη επαφή είχε γίνει λίγο καιρό πριν το ματς του β' γύρου στο "Γ. Καραϊσκάκης", ανάμεσα στις δύο ομάδες. Όμως τότε η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει διότι η ΑΕΚ άναψε... κόκκινο. Πλέον όμως τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά καθώς η "Ένωση" είναι αυτή που έκανε το... κάλεσμα.

Στον Πειραιά θεωρούν πως με τον παίκτη δεν θα υπάρξει πρόβλημα, ωστόσο πιστεύουν ότι ίσως υπάρξει εμπλοκή στη μεταγραφή από πιθανή εμπλοκή του Παναθηναϊκού, ο οποίος επίσης φέρεται να ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή. Αν συμβεί κάτι τέτοιο η ΑΕΚ θα κοιτάξει να το εκμεταλλευτεί, βάζοντας τους δύο συλλόγους σε... πληστειριασμό. Στο λιμάνι πάντως έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να μπούνε σε τέτοια διαδικασία.

Σε ότι αφορά το θέμα του νέου τεχνικού δεν υπάρχει καμία νεότερη εξέλιξη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εξακολουθεί να παραμένει το φαβορί, όμως προτεραιότητα για τους "ερυθρόλευκους" αποτελεί η κατάκτηση της πρώτης θέσης στα play off.

Δεν υπάρχουν σχόλια: