Τρίτη 13 Απριλίου 2010

"Φωτιά" στα τηλεοπτικά και ετοιμασίες φάιναλ-φορ...

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/4e283e2e05ffd2bee41d4429674fca4e_L.jpg?1271170423?1271170423?1271170423Κατάληψη έκαναν αναρχοαυτόνομοι στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ που εισέβαλαν την ώρα που ήταν σε εξέλιξη Διοικητικό Συμβούλιο και το διέκοψαν ενώ προπηλάκισαν και τον πρόεδρο Πάνο Σόμπολο

Η εισβολή αναρχοαυτόνομων στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, την οποία έχουν καταλάβει έχουν σαν αποτέλεσμα να γίνει άνω κάτω η Ένωση. Τα περίπου πενήντα άτομα μπήκαν στην ΕΣΗΕΑ γύρω στις 2 μ.μ. και εισέβαλαν στην αίθουσα όπου ήταν τα μέλη του Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ και γινόταν η συνεδρίαση του Συμβουλίου. Όπως ήταν λογικό, η συνεδρίαση διακόπηκε. Τα άτομα ήταν άκρως επιθετικά εναντίον των μελών του Δ. Σ. Χτύπησαν τον πρόεδρο του, Πάνο Σόμπολο και πέταξαν μπουκάλια με νερό.

Μικροζημιές...

Η κατάληψη των γραφείων της ΕΣΗΕΑ έληξε νωρίς το απόγευμα και οι ζημιές που έγιναν ήταν μικρής έκτασης. ΟΙ καταληψίες έστειλαν mail με τα μηνύματα τους μέσω των υπολογιστών της ΕΣΗΕΑ. Πλέον, αναμένεται να καθοριστεί η νέα ημερομηνία για την τέλεση του Δ. Σ.

Συνάντηση καναλιών με TEAM

Σύμφωνα με πληροφορίες, ΕΡΤ, MEGA και ΑΝΤ1 θα συναντηθούν με εκπροσώπους της TEAM που γί' αυτό τον λόγο θα έλθουν στην Ελλάδα. Ο λόγος της συνάντησης είναι το αίτημα των ελληνικών καναλιών για επαναδιαπραγμάτευση των όρων των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League. Θυμίζουμε πως η σεζόν, η οποία διανύουμε είναι η πρώτη της τριετίας και τα κανάλια έχουν δώσει εγγυητικές επιστολές στην TEAM για όλη την περίοδο. Ενόψει της συνάντησης με την TEAM, τα κανάλια θα συναντηθούν και μεταξύ τους προκειμένου να συντονίσουν τις κινήσεις τους.

Επιστολή ΣΚΑΙ στη Σούπερ Λίγκα

Ο ΣΚΑΙ έστειλε επιστολή στην Σούπερ Λίγκα, με την οποία ζητάει συνάντηση την Πέμπτη για το θέμα της βίας στα γήπεδα, η οποία απαξιώνει το τηλεοπτικό προϊόν. Αλλά το θέμα της βίας θα …οδηγήσει στις συζητήσεις για την επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου της κεντρικής διαχείρισης.


Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως ΣΚΑΙ, αλλά και Nova θα επιδίωκαν εκ νέου συζητήσεις με την Σούπερ Λίγκα για την αλλαγή (προς το χαμηλότερο) των οικονομικών όρων της κεντρικής διαχείρισης. Τώρα προφανώς βρέθηκε και η αφορμή που δεν είναι άλλη απ’ την βία στα γήπεδα. Και που η καταπολέμηση της ασφαλώς δεν είναι θέμα των καναλιών, αλλά της Σούπερ Λίγκας. Το επόμενο διάστημα αναμένεται «καυτό». Θα ήταν ούτως ή άλλως. Υπήρχε, δεν υπήρχε βία στα γήπεδα. Απλά, ξαναγράφουμε πως βρέθηκε η αφορμή.

Περιμένουν οι συμβασιούχοι στο αθλητικό
Οι συνάδελφοι του αθλητικού της ΕΡΤ που ανήκουν στο καθεστώς των συμβασιούχων περιμένουν τις τελικές εξελίξεις που θα καθορίσουν αν θα μείνουν πέρα απ' τα τέλη Ιουλίου στο Ραδιομέγαρο ή αν θα φύγουν. Αυτή η εκκρεμότητα, βέβαια, αφορά στο σύνολο των συμβασιούχων της ΕΡΤ, αλλά έχει ιδιαίτερη σημασία για την αθλητική διεύθυνση απ' την στιγμή που πάνω στους συμβασιούχους κρέμεται ο βασικός όγκος της δουλειάς. Ίσως δε οι εξελίξεις στο θέμα των συμβασιούχων επηρεάσει και το πως θα δουλέψει η ΕΡΤ τις μέρες της τελικής φάσης του Μουντιάλ.


Επικαιρότητα μπάσκετ…

Πλούσια θα είναι η αποψινή εκπομπή «Jump Shoot» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (23.30). Αναλυτικά:

1) Τι έγινε στο event της Wind με τον Θοδωρή Παπαλουκά και τον Δημήτρη Διαμαντίδη

2) Πως ετοιμάζεται ο Πανελλήνιος για το φάιναλ-φορ του EuroCup στην Βιτόρια, εκεί, όπου το ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ θα δώσει το παρών.

3) Ρετρό από το Μόναχο και το φάιναλ-φορ του 1999. Η μάχη του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις.

4) Πως ο Κολοσσός νίκησε μέσα στο Μαρούσι. Ρεπορτάζ από την 23η αγωνιστική της Α1.

5) Ρετρό από ματς Κυπέλλου ανάμεσα στον Ιωνικό Νικαίας και τον Ηρακλή. Δείτε Τσοπόκη, Αμάτο, Κουρή και Αλέξανδρο Σαββίδη κόντρα σε Λάζαρο Παπαδόπουλο, Χατζηβρέττα, Μπακ Τζόνσον, Μπάιρον Ντίνκινς και Πιτ Σάουερ.

6) Οι χθεσινές μάχες του ΝΒΑ. Η μεγάλη νίκη των Σπερς

7) Πλούσιο ρεπορτάζ από τα παιχνίδια της Α2.

8) Ο θρίαμβος του Αθηναικού στο Eurocup. Καλεσμένοι στο στούντιο είναι ο προπονητής της ομάδας του Βύρωνα, Τζώρτζης Δικαιουλάκος και η εκ των πρωταγωνιστριών της μεγάλης επιτυχίας, Όλγα Χατζηνικολάου.

Μέχρι την Δευτέρα για φάιναλ-φορ

Μέχρι την Δευτέρα θα λάβει τις αποφάσεις του για τις λεπτομέρειες κάλυψης του φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα μπάσκετ ο ΣΚΑΙ. Στον βασικό άξονα τα πράγματα είναι όπως τα έχουμε γράψει απ' την Δευτέρα του Πάσχα, απλά μένει να καθοριστεί πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν οι εκπομπές.

Καπουτζίδης και Ρότσα στο MEGA

Ο Χουάν Ρότσα και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι καλεσμένοι του MEGA στην εκπομπή "Σούπερ μπάλα live" την ερχόμενη Τρίτη που σαν βασικό αντικείμενο θα έχει την μετάδοση του ημιτελικού Τσάμπιονς Λιγκ, Ίντερ-Μπαρτσελόνα.

Είχε Σαλπιγγίδη

Η αθλητική εκπομπή ("Gate 97.2") που βγάζει κάθε απόγευμα ο ΑΝΤΕΝΝΑ Radio είχε σήμερα συνέντευξη του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος μίλησε για όλα και βασικά για την κατάκτηση του τίτλου απ' τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: