Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Tenorio - Στοίχημα...Με σειρά προτίμησης Ascoli - Forest Green - Morecambe καί Port Vale...


Επιμέλεια-Tenorio ...

Την καλησπέρα μου στη παρέα.


Καλή ήταν η χθεσινή ημέρα μιάς καί πέρασαν τα δύο βασικά μας σημεία η Valerenga καί η Boca καί έτσι είχαμε στο ξεκίνημα της εβδομάδας ένα καλούτσικο ταμειάκι.Δεν πέρασε δυστυχώς το μονό αποδεκτό της Sivasspor πού η αλήθεια είναι ότι καί εκεί το παλέψαμε με νύχια καί με δόντια αλλά στο τέλος το παιχνιδάκι έκατσε στο 2-2 !

Πάμε αμέσως τώρα να δούμε τι έχουμε γιά σήμερα.


Bradford - Morecambe (2)

Παντελώς βαθμολογικά αδιάφορη η Bradford περιμένει στην ουσία το φινάλε τού πρωταθλήματος. Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση από πλευρά φόρμας μιάς καί δεν έχει νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια.Στο σημερινό αγώνα θα παραταχθεί με πολλές βασικές απουσίες παικτών.Αυτοί πού θα λείψουν σήμερα όλοι μαζί έχουν πετύχει πάνω από 22 γκόλ γιά την ομάδα της Bradford.

Σε θέσεις μπαράζ αυτή την στιγμή βρίσκεται η πολύ φορμαρισμένη εδώ καί καιρό Morecambe η οποία αριθμεί αισίως 4 σερί σερί νίκες καί 6 στα τελευταία 7 παιχνίδια.Δεν υπάρχουν νέα αγωνιστικά προβλήματα αφού για ακόμα μία φορά η ομάδα της Morecambe θα παραταχθεί κομπλέ.

Σε εξαιρετική κάτασταση καί με κίνητρο η Morecambe επιλογή το διπλό σε απόδοση (2.60)


Accrington - Port Vale (2)

Eλπίδες γιά τα μπαράζ υπάρχουν καί για την Port Vale αφού η διαφορά αν δεί κάποιος με τις ομάδες πού προπορεύονται δεν είναι καί πολύ μεγάλη το αντίθετο μάλιστα από την τέταρη θέση είναι μόλις στούς 5 βαθμούς.Απομένουν ακόμη 5 παιχνίδια για την λήξη τού πρωταθλήματος.Σε πολύ καλή κατάσταση η Port Vale με καλά αποτελέσματα είναι η αλήθεια, κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια.Απόδειξη το ότι σε 20 παιχνίδια μακριά από το σπίτη της έχει υποστεί μόλις 4 ήττες.Κανένα σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα στούς φιλοξενούμενους πού θα παραταχθούν κομπλέ.

Σε κακή κατάσταση η Accrington έφερε ισοπαλία με την ουραγό καί καταδικασμένη Darlington έπειτα απο 5 σερί ήττες παρακαλώ !!.Ενώ εντός έδρας έχει να δεί νίκη σχεδόν για 1,5 μήνα.Οι γηπεδούχοι πλέον περιμένουν απλά να τελειώσει το πρωτάθλημα αφού δεν έχουν ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι οφ. Η χρονιά όμως θεωρείται ήδη επιτυχημένη αφού η Accrington έφτασε ένα βήμα πριν τη διάλυση.

Προβάδισμα στο διπλό της Port Vale σε απόδοση (2.45)


Forest Green - Crawely Town (1)

Mονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι αυτή πού καίγεται γιά το τρίποντο είναι η Forest Green.Καί γιά να μήν καούν ολοσχερώς τα πράσινα δάση πέρα από την νίκη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο σημερινό αγώνα με αντίπαλο την Crawley.

Χωρίς κανένα απολύτως βαθμολογικό κίνητρο οι φιλοξενούμενοι στον αγώνα.

Τελικος το παιχνίδι γιά την Forest Green πού ούτε ισοπαλία δεν τούς κάνει.Με σύμμαχο καί την παράδοση θα ρισκάρω στον άσο σε απόδοση (2.05)


Ascoli - Triestina (1)

Από την Β Ιταλίας είχα τσεκάρει καί τον άσο της Vicenza αλλά με την κατρακύλα πού πήρε η απόδοση τού άσου το αφήνω στην άκρη.Ενα σημείο πού ήταν το πρωί στο 2,25 εκτός Οππαπ πήγε αυτή την στιγμή στο 1,80 αλλά καί η Ελληνική εταιρία το έχει φραγμένο εδώ καί ώρα, όποτε το αφήνω στην άκρη.

Kρατώ λοιπόν τελικά από δώ μόνο τον άσο της Ascoli .Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι αφού μετρούν 1 μόλις νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια τους.Θέλουν ακόμη κανά δυό τρίποντα για να μην υπάρξουν προβλήμματα στη συνέχεια με την υπόθεση της παραμονής.

Οχι ότι καί η Triestina βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφού μετρά 2 σερί ήττες καί 3 στα τελευταία 4 παιχνίδια.Εκτός έδρας είναι πραγματικά για τα μπάζα ο απολογισμός της 2νίκες 6 ισοπαλίες καί 8 ήττες.Ενώ δε στα τελευταία 10 εκτός μετρά 2 νίκες καί 8 ήττες.

Δυνατή στην έδρα της η Ascoli , στα τελευταία 7 παιχνίδια ο απολογισμο της είναι 5 νίκες καί 2 ισοπαλίες.Μαλιστα στα παιχνίδια αυτά στατιστικώς εναλάσει την νίκη με την ισοπαλία καί αν επαλυθευτούν καί σήμερα τα νούμερα το πάει γιά νίκη.Στα συν τού άσου καί η πολύ καλή παράδοση μιάς καί σε παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας με αντίπαλο την Triestina η Ascoli σαφώς έχει το πάνω χέρι.

Μα΄αυτά καί μα΄αυτά θα ρισκάρω στον άσο της Ascoli σε απόδοση (2.15)


Aυτά λοιπόν είναι τα σημεία με τα οποία θα κάνω το παιχνίδου μου.Τώρα αν με ρωτούσε κάποιος ποία προτιμώ με σειρά προτεραιότητας θα έβαζα Ascoli - Forest Green - Morecambe - Port Vale.. πρωσοπικά θα τα επιλέξω καί τα τέσσερα σημεία σε σύστημα με ζητούμενα 3 στα 4 ....



Καλά να περνάτε τα σέβη μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: