Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Δύο αστέρια για τον Φέργκι»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/c3b189fe22d37c1e0fbdad3f6e53da2e_L.jpg?943912800?943912800?943912800Η φετινή αποτυχία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ αναγκάζει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να βγει στην αγορά για την απόκτηση παικτών που θα κάνουν την διαφορά. Έτσι, ο Σκωτσέζος θα προσπαθήσει να πείσει τους διοικούντες να διαθέσουν 60 εκατ. λίρες για να τα διαθέσει για τους Μπενζεμά και Σίλβα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως θα μείνει μόνο με το Λιγκ Καπ την φετινή σεζόν και η ισοπαλία την Κυριακή απέναντι στην Μπλάκμπερν μείωσε τις ελπίδες για το πρωτάθλημα. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θεωρεί ότι δεν χρειάζονται μεγάλες αλλαγές και ότι με δύο προσθήκες οι «κόκκινοι διάβολοι» θα μπουν ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός πιστεύει ότι οι Καρίμ Μπενζεμά και Νταβίντ Σίλβα είναι οι δύο παίκτες που χρειάζεται η ομάδα και γι αυτό προσπαθεί να πείσει τους ανθρώπους του συλλόγου να βγάλουν από τα ταμεία 60 εκατ. λίρες, όσα θα χρειαστούν δηλαδή για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Η οικογένεια Γκλέιζερ έχει δηλώσει ότι τα λεφτά από την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχουν ξοδευτεί, και ο «Φέργκι» θέλει ένα μέρος από αυτά να τα ξοδέψει σε δύο παίκτες που θα κάνουν την διαφορά.

Οι δύο μεγάλοι του στόχοι είναι οι Μπενζεμά και Νταβίντ Σίλβα με τον Γάλλο επιθετικό της Ρεάλ να βρίσκεται στη λίστα του Σκωτσέζου εδώ και καιρό, ενώ το περσινό καλοκαίρι προσπάθησε να τον αποκτήσει χωρίς όμως επιτυχία. Τα πράγματα όμως για τον Γάλλο στράικερ δεν πάνε καλά στην Μαδρίτη και αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Φέργκιουσον και να τον αποκτήσει με 25 εκατ. λίρες, δέκα λιγότερα από αυτά που έδωσε η Ρεάλ στη Λιόν.

Ο δεύτερος μεγάλος στόχος ακούει στο όνομα Νταβίντ Σίλβα. Η Βαλένθια έχει μεγάλα χρέη και το καλοκαίρι αναμένεται να βγάλει τα μεγάλα της αστέρια στο σφυρί και με μία πρόταση ύψους 35 εκατ. λιρών θα άνοιγε ο δρόμος για τον Ισπανό διεθνή να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: