Τρίτη 13 Απριλίου 2010

«Η λαϊκή δημοκρατία του ΠΑΟΚ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Με τη φράση «κανείς δεν θα σταματήσει το όραμά μας. Οσα σπαθιά και να μας φέρουν, τα κεφάλια του ΠΑΟΚ θα πολλαπλασιάζονται» ο Ηλίας Βιολίδης ολοκλήρωσε την έκτακτη ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία ξεκίνησε με ένταση.

«Θέλω να γραφτεί στα πρακτικά ότι μετά τη λήξη της θητείας της διοίκησης θα υπάρχει σχήμα για αιρετή διοίκηση με μένα, τον γιο μου και τον κ. Μαντά» ζήτησε ο κ. Ηλίας Παντελιάδης, υπό το βάρος των χρεών που τον κυνηγούν ως μέλος προηγούμενων διοικήσεων. Αιρετή διοίκηση χθες δεν προέκυψε, ούτε όμως και για το καλοκαίρι προβλέπεται. Την πρόταση που ακούστηκε χθες, άλλωστε, ελάχιστοι πήραν στα σοβαρά.

Το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι εγκρίθηκε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 17.700.000 ευρώ, στην οποία μπορεί να συμμετέχουν μέχρι 100 άτομα. «Το θέμα των χρεών είναι πρώτος μας στόχος στο δρόμο της εξυγίανσης» είπε ο κ. Βιολίδης και προανήγγειλε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ανοιχτή με την προοπτική «να δούμε τη λαϊκή δημοκρατία του ΠΑΟΚ. Θέλουμε ο κόσμος να έχει την κατάσταση στα χέρια του και, όταν το ποσοστό των υπολοίπων πέσει στο 66%, κανείς δεν θα μπορεί να ασελγήσει στον ΠΑΟΚ».

Θέμα γηπέδου έθεσε και ο πρώην σύμβουλος Ανδρέας Μανδρίνος, που απηύθυνε έκκληση προς τον Θανάση Κατσαρή «να επιταχύνει τις διαδικασίες κατασκευής γηπέδου, με τη δημιουργία επιτροπής στην οποία θα συμμετέχουν οι πρόεδροι και παράγοντες όπως οι κ. Φώλιας και Αλεξόπουλος. Να σπρώξουμε το θέμα του γηπέδου, αλλιώς ο Θοδωρής θα παλεύει με σαΐτες και οι άλλοι με μπαζούκας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: