Τρίτη 13 Απριλίου 2010

AEK: Καυστική ανακοίνωση από τους οργανωμένους


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Οι αντιδράσεις μετά τη χθεσινή (12/4) συνέντευξη Τύπου του Σταύρου Αδαμίδη συνεχίζονται στην ΑΕΚ. Την Τρίτη (13/4) ο σύνδεσμος οπαδών «Πειρατές του ονείρου» εξέδωσε ανακοίνωσε μέσω της οποίας κάνει λόγω για «...λιτότητα-μιζέρια και η αξιοπρέπειά μας... στη δημοπρασία!!!).

Επίσης στην ανακοίνωση τονίζεται ότι μόνο ο Δημήτρη Μελισσανίδης «...μπορεί να οδηγήσει τον δικέφαλο αετό ξανά στους αιθέρες των θριάμβων και των τίτλων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έφριξε ο κόσμος της ΑΕΚ με όσα ελέχθησαν στην συνέντευξη τύπου!

Λιτότητα-μιζέρια και η αξιοπρέπειά μας... στη δημοπρασία !!!

*«Χρόνος αληθείας πατήρ»! Αποδείχθηκε ότι όλα όσα καταγγέλλαμε οι "Πειρατές του Ονείρου" τούτα τα μαύρα χρόνια - που η ΑΕΚ στενάζει κάτω από το καθεστώς κατοχής του 2004 - ήταν πέρα για πέρα αληθινά. Να που ήρθε ο καιρός που φάνηκαν πολλά και αποκαλύφθηκαν πολλοί σε κοινή θέα!!! Μόνοι τους έφτασαν να παραδεχτούν την πλήρη, την παταγώδη αποτυχία τους.

Μέσα σε μια γενική αίσθηση απέχθειας το παραμύθι "made in 2004" κατέρρευσε αφήνοντας, μέσα στα συντρίμμια και τα αποκαΐδια, μια ΑΕΚ βαριά λαβωμένη και ετοιμοθάνατη. Ο «τέως», κύριος υπαίτιος της κατρακύλας και του ξεπεσμού, μας κληρονόμησε το «σταυρό του μαρτυρίου» και λούφαξε. Οι διάδοχοι μας αφήνουν τώρα αμανάτι και την «ταφόπλακα».

*Πάμε κατευθείαν στο γκρεμό αδέρφια! Συνειδητοποιήστε το!!! Η AEK, η ιερή κληρονομιά της τιμημένης προσφυγιάς, η μεγάλη αγαπημένη εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο, ΚΙ-ΝΔΥ-ΝΕΥ-ΕΙ!!! Ο Λαός της ΑΕΚ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψει να εξευτελίζεται άλλο η ομάδα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, όταν όλα είναι πλέον τόσο οφθαλμοφανή. Οι επικίνδυνοι τυχοδιωκτισμοί της τάξης πραγμάτων του 2004, μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό.

Οι ανήκουστες «πολιτικές λιτότητας» που προωθούν λες και η ΑΕΚ είναι... η Άνω Καστανοπλαγιά, θα σημάνουν το τέλος! Όσο η ομάδα βρίσκεται εγκλωβισμένη σε μίζερα πλαίσια στασιμότητας τόσο θα φθίνει και θα υποβαθμίζεται. Ότι δεν εξελίσσεται και δεν πάει μπροστά, μαραίνεται και περιθωριοποιείται, είναι νόμος της ζωής αυτό. Με 16 χρόνια στην αφάνεια δεν θέλει και πολύ να οδηγηθούμε στην...«πανιωνιοποίηση».

Γεννήθηκαν παιδιά που κοντεύουν, σε 2-3 χρόνια, να πάνε φαντάροι και ακόμη δεν έχουν ζήσει τη χαρά ενός πρωταθλήματος. Άλλοι φορούσαν κοντά παντελονάκια και σήμερα είναι οικογενειάρχες και ακόμα περιμένουν. Που θα πάει αυτό το κακό; Και ως πότε, τέλος πάντων, θα λέμε και θα ξαναλέμε το ίδιο τροπάρι ("άντε από του χρόνου") με τη διάψευση κάθε φορά να μας συνθλίβει? Δεν πάει άλλο, είδαμε, μάθαμε, καταλάβαμε. Καιρός να αλλάξει η κατάσταση, καιρός να τραβήξουμε μπροστά ....

*Η ΑΕΚ είτε το θέλουν είτε όχι, γεννήθηκε για να πρωταγωνιστεί, για να κατακτά τίτλους και πρωταθλήματα κι όχι για να είναι ο κομπάρσος της ποδοσφαιρικής σκηνής! Δεν μπορεί κανείς και με τίποτε να μας αναγκάσει να αποκτήσουμε την ταπεινωτική νοοτροπία του φουκαρά! Δείχνουν να "ξεχνούν", όσοι έτυχε να διαχειρίζονται τα τελευταία χρόνια τις τύχες της, τι είναι και τι σημαίνει ΑΕΚ. Σε άλλες εποχές, που η ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΚ σάρωνε τους τίτλους τιμώντας το όνομα και την ιστορία της, ίσως κάποιοι να μην περνούσαν... ούτε για καφέ, που λένε, έξω από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

*Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με μεγάλους ηγέτες κι όχι με νάνους. Ναρκοθέτησαν το Μελισσανίδη όταν επιχείρησε να φτιάξει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έριξαν ξανά τορπίλες στα θεμέλια της ΑΕΚ όταν ο «τίγρης» έχοντας πολύ μεγάλους έλληνες επιχειρηματίες στο πλευρό του πρότεινε να χρηματοδοτήσει γενναία την ομάδα με 70 εκατομμύρια ευρώ!!! H συμμαχία των πλουσίων που ηγούνται της εταιρίας, που είναι τώρα για να επενδύσει στην ομάδα;;;

*Ο κόσμος ρωτά και απάντηση δεν παίρνει: «Πως δημιουργήθηκαν πάλι τόσα χρέη και ελλείμματα μετά το άρθρο 44;;; Ποιος ή ποιοι φταίνε;;; Τι απέγιναν τόσα εκατομμύρια που εισέρευσαν, αυτή την πενταετία στην ομάδα, από χιλιάδες διαρκείας, από εκατομμύρια εισιτήρια, από σπόνσορες, από τηλεοπτικά, από εμπορικά, από πωλήσεις ποδοσφαιριστών, κλπ, κλπ;;; Πήγαν άραγε στις οφειλές οι οποίες... μηδενίστηκαν;;; Μήπως πήγαν σε μεταγραφές... μεγάλων παιχταράδων και δεν το πήραμε χαμπάρι;;; Μπας και χτίσανε... το γήπεδο και δεν το πήραμε είδηση;;; Κι αφού κάποιοι "θυσιάστηκαν" για το καλό της ΑΕΚ, όπως έλεγαν, και είναι τόσο "καλοί Σαμαρείτες", γιατί δεν καλύπτουν τα χρέη που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους;;; Τι έγινε τέλος πάντων όλα αυτά τα χρόνια;;; Γιατί κανείς δεν μιλάει για το τι συνέβη και φτάσαμε σήμερα ως εδώ;;; »!!!

*Εμείς «οι παρωχημένοι και σκληροπυρηνικοί|», όπως αρέσκονται κάποιοι να μας αποκαλούν, έχουμε να αντιπροτείνουμε την αλλοτινή μεγάλη ΟΜΑΔΑΡΑ των Παιχταράδων και των Πρωταθλημάτων, την ΑΕΚ της Νέας Φιλαδέλφειας-φόβητρο των γαβροβάζελων, την ΑΕΚ του σεβασμού στην ιστορία, την ΑΕΚΑΡΑ της Υπερηφάνειας, τα ένδοξα χρυσά χρόνια του Μπάρλου, του Τίγρη και του Γενεράκη, την ΑΕΚ ενός μάχιμου και ενωμένου Λαού, την ΑΕΚ που μας ενέπνευσε και που αγαπήσαμε, γιατί τιμούσε το όνομα και τις καταβολές της. Μια ΑΕΚ με νικηφόρα «τιγρίσια» ψυχολογία και ισχύ, θριαμβεύτρια ΣΕ ΟΛΑ, που να κάνει το Λαό της να περπατά και πάλι με ψηλά το κεφάλι!

*Ο κόσμος βλέπει πως το «μοντελάκι 2004» βούλιαξε στα απόνερα μιας θλιβερής λιμνούλας. Ο Λαός της ΑΕΚ νιώθει και καταλαβαίνει ότι για να βγει η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως από το τέλμα και την ανυπαρξία θα πρέπει επιτέλους να τελειώνει αυτή η αποτυχημένη τάξη πραγμάτων. Η Α.Ε.Κ δεν μπορεί πλέον να είναι ο φτωχός συγγενής ούτε της αξίζει να τρέχει καταϊδρωμένη πίσω από τους γαυροβάζελους μπας και τσιμπήσει κάνα ψιχουλάκι από τα αποφάγια των άλλων. Η Α.Ε.Κ πρέπει να γίνει ξανά ισχυρή και πρώτη. Να νιώθουν οι άλλοι την ανάσα της στο σβέρκο τους. Η Α.Ε.Κ, εδώ και τώρα, οφείλει να χαλάσει το καλοστημένο παιχνιδάκι που έχουν στήσει οι άλλοι στα μέτρα τους τόσα χρόνια, σπάζοντας το ερυθροπράσινο δίπολο.

*ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε μια νέα εποχή. Διαθέτει και την ισχύ και τις ικανότητες για να αναστήσει (με σύμμαχο το Λαό μας και όπλο το Κάστρο μας στη Νέα Φιλαδέλφεια), το Δικέφαλο Αετό και να τον οδηγήσει ξανά στους αιθέρες των θριάμβων και των τίτλων.

*ΤΙΓΡΗ ο Λαός της ΑΕΚ είναι μαζί σου για τις μεγάλες πλεύσεις στις ανοιχτές θάλασσες των ονείρων μας!

*Είμαστε ΑΕΚ και... δεν κάνουμε εκπτώσεις στις φιλοδοξίες του Δικεφάλου!

ΥΓ1: Απαιτείται ενότητα-συσπείρωση-ενεργοποίηση του Συνδεσμιακού Κινήματος, των Παλαιμάχων και του ευρύτερου κόσμου της Α.Ε.Κ, στην κατεύθυνση διεκδίκησης της επόμενης ελπιδοφόρας ημέρας...

ΥΓ2: Tην αμέριστη συμπαράστασή μας στα παιδιά του Σ.Φ. ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ. Αδέρφια θα είμαστε στο πλευρό σας για την αναδημιουργία του ιστορικού συνδέσμου σας...

ΥΓ3: Εγκάρδιους χαιρετισμούς σε όσους δεν σκύβουν το κεφάλι...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: