Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ζορπίδης: «Η μεγαλύτερη μετακίνηση που έγινε ποτέ»

http://www.metrosport.gr/wp-content/themes/metro/scripts/timthumb.php?src=/http://www.metrosport.gr/wp-content/uploads/ariskosmos21.jpg&w=200&h=210&zc=1Ο Μιχάλης Ζορπίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την μετακίνηση των φιλάθλων του Άρη στο ΟΑΚΑ για το μεγάλο τελικό με τον Παναθηναϊκό. Ο κύριος Ζορπίδης τόνισε μεταξύ άλλων: «Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια. Δεν θα φτάσουν τα δικά μας πούλμαν. Μιλάμε για 300 πούλμαν, ενώ εμείς έχουν 120. Ψάχνουμε ήδη κι άλλα πούλμαν από συνεργάτες στην επαρχία, στην περιφέρεια. Υπάρχουν πολλοί οργανισμοί, Δήμοι που θέλουν να πάνε οργανωμένα στην Αθήνα.
Κάποιοι θα πάνε με αεροπλάνα, έχουν κλειστεί γύρω στα 7-8 αεροπλάνα – τσάρτερ. Η ομάδα θέλει να φύγει την Παρασκευή στις 22:00 και να επιστρέψει στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Το τσάρτερ της ομάδας είναι γεμάτο με τους παίκτες και το διοικητικό συμβούλιο. Ένα ακόμη θα μετακινήσει τις οικογένειες των παικτών.
Η ΠΑΕ και η Λέσχη μίλησαν μαζί μου και οργανώνουμε τις εκδρομές. Το να κατέβουν 300 πούλμαν, δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο, τα τελευταία 50 χρόνια. Θα πρέπει να μιλήσουμε με τον κύριο Μαγκριώτη για να ανοίξουν τα Τέμπη εκείνη την ημέρα. Ενδεχομένως να πρέπει να φύγουμε από νωρίς την προηγούμενη ημέρα το βράδυ. Οι εκδρομές έχουν ως εξής:

ΟΔΙΚΕΣ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ: 60 ευρώ (περιλαμβάνει τη μετακίνηση)
ΔΙΗΜΕΡΗ: 110 ευρώ (περιλαμβάνει και το ξενοδοχείο με το πρωινό)

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ: 260 ευρώ (περιλαμβάνει το αεροπορικό εισιτήριο, τον φόρο και την μεταφορά από το αεροδρόμιο και πίσω).

ΔΙΗΜΕΡΗ: 300 ευρώ (περιλαμβάνει το αεροπορικό εισιτήριο, τον φόρο, το ξενοδοχείο με πρωϊνό και την μεταφορά από το αεροδρόμιο και πίσω).

* Στις παραπάνω εκδρομές δεν συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια του αγώνα, με τις τιμές τους να κυμαίνονται από τα 30 ευρώ και να φτάνουν μέχρι τα 80.

Δεν υπάρχουν σχόλια: