Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Τσέζαρεκ: "Εκλεισε ο κύκλος μου στον Αστέρα"

http://www.contra.gr/images/m/tsezarek12-04_m.jpgΟ Ντάνιελ Τσέζαρεκ αποχαιρετά την Τρίπολη με το κεφάλι ψηλά, μετά τη νίκη επί του Άρη και την παραμονή στην κατηγορία. Μετά από 3 χρόνια αποχαιρετά την ομάδα και μιλά στο arcadia-sports για τα όσα έζησε.- Με την παραμονή στην κατηγορία έφυγε ενα μεγάλο άγχος;

Έφυγε ένα μεγάλο βάρος. Είχαμε πολύ άγχος. Όχι μόνο εγώ αλλά όλοι οι παίκτες, όπως και ο προπονητής με τη διοίκηση. Ήταν υποχρέωση μας να παραμείνουμε στην κατηγορία. Δε λέμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι γιατί αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πιο πολλά πράγματα και αξίζει να κάνει κάτι παραπάνω.

- Έκλεισε ο κύκλος σου στον Αστέρα. Τι θέλεις να πεις γι αυτό;

Έκλεισε ο κύκλος μου. Ναι. Ήμουν τρία χρόνια εδώ και για αυτό το λόγο είχα πολύ άγχος και δεν ήθελα να φύγω αποτυχημένος από την ομάδα. Για αυτό είμαι πάρα πολύ χαρούμενος.

- Έχεις αποφασίσει τι θα κάνεις;

Δεν έχω αποφασίσει. Απλά ο κύκλος μου εδώ έχει τελειώσει. Πέρασα τρία χρόνια στην Τρίπολη και κρατάω από τον Αστέρα και από τον κόσμο μόνο τις καλές στιγμές. Είμαι ακόμα παίκτης του Αστέρα, έχουμε άλλο ένα ματς κόντρα στην ΑΕΚ και πιστεύω θα ήταν πολύ ωραίο να τελειώσουμε τη χρονιά με νίκη.

- Ποιά ήταν η κορυφαία σου στιγμή στην ομάδα;

Οι καλύτερες στιγμές ήταν την πρώτη χρονιά που καταφέραμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες και η ομάδα ήταν πολύ ψηλά. Αυτές οι στιγμές ήταν αξέχαστες.

- Τι θες να πεις στους ιδιοκτήτες της ομάδας, οι οποίοι σε έφεραν πριν από τρία χρόνια στο σύλλογο;

Αυτοί οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος της Τρίπολης και της Αρκαδίας πρέπει να τους στηρίξει γιατί δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο χώρο του ποδοσφαίρου. Όλος ο κόσμος πρέπει να τους αγκαλιάσει. Αυτοί οι δύο άνθρωποι μπορούν να δώσουν ακόμη περισσότερα στην Τρίπολη και γενικότερα στην Αρκαδία.

- Ελλάδα ή εξωτερικό θα επέλεγες για τον επόμενο προορισμό της καριέρας σου;

Δεν ξέρω ακόμη. Δεν έχω αποφασίσει. Έχω μερικές προτάσεις. Θα δούμε στο τέλος.

- Σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.

Και εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί έζησα ωραίες στιγμές εδώ και πάντα θα είναι στην καρδιά μου. Όταν ζεις κάπου τρία χρόνια δε μπορεί να φύγεις έτσι. Τα συναισθήματα μένουν μέσα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: