Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Διευκρινήσεις από Αδαμίδη


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης. Ο Σταύρος Αδαμίδης, έκανε μία διευκρινιστική δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της "Ένωσης". Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, θέλησε να προλάβει τυχόν παρερμηνείες σχετικά με την απάντηση που έδωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας σε ερώτηση για πώληση πρωτοκλασάτων "κιτρινόμαυρων" ποδοσφαιριστών σε ελληνικές ομάδες.

Αναλυτικά η δήλωση του κ.Σταύρου Αδαμίδη
"Προς αποφυγή παρερμηνειών σχετικά με την παραχώρηση πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών σε ελληνικές ομάδες, επαναλαμβάνω αφενός ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία πρόταση, για κανέναν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Aφετέρου επαναλαμβάνουμε την αδιαπραγμάτευτη πρόθεσή μας να προβούμε στην ανανέωση των συμβολαίων όσων το επιθυμούν. ’ρα ας μη μιλάμε υποθετικά παίζοντας το παιχνίδι οποιουδήποτε θέλει να αποπροσανατολίσει τους παίκτες μας.

Οποιαδήποτε πρόταση έρθει το καλοκαίρι για την αγορά παίκτη, θα εξεταστεί και θα γίνει δεκτή μόνο σε περίπτωση που θα ικανοποιεί απόλυτα την ΑΕΚ και δεν θα είναι επιζήμια για τον προγραμματισμό του συλλόγου. Ακόμα ωστόσο και σε αυτήν τη περίπτωση, προτεραιότητά μας θα είναι να παραχωρηθούν ποδοσφαιριστές σε συλλόγους του εξωτερικού και όχι σε άλλες ελληνικές ομάδες.

Για όποιον δεν κατάλαβε λοιπόν, δεν απευθύνουμε πρόσκληση σε κανέναν. Ας περιμένουμε να δούμε αν οι υποθέσεις ή τα σενάρια που ακούγονται και γράφονται γίνουν ποτέ πραγματικότητα και μετά ας κρίνουμε και ας κριθούμε από τις πράξεις μας.

Από τη σημερινή διοίκηση της ΑΕΚ και από εμένα προσωπικά θα ακούτε μόνο αλήθειες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: