Τρίτη 13 Απριλίου 2010

«Ενδιαφέρεται για Μάριτς ο Παναθηναϊκός»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/913495af97b54812e68f4eb3f55ca280_L.jpg?1271128430?1271128430?1271128430Η Παρτιζάν ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο φετινό Final Four της Ευρωλίγκα, με τον Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς να αναφέρεται στο μέλλον των πρωταθλητών Σερβίας στην διοργάνωση, αλλά και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Άλεξ Μάριτς.

... την επικείμενη παρουσία των Πρωταθλητών Σερβίας στο Παρίσι:

«Στο Παρίσι δεν πάμε για να χάσουμε. Κανείς δεν παίζει για να χάσει. Εδώ που φτάσαμε, πάμε για το καλύτερο δυνατό. Οπότε δεν θα ακούσετε από εμάς ότι θέλουμε να χαρούμε τη συμμετοχή μας, να το διασκεδάσουμε και τα σχετικά. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και θα δούμε στο τέλος τι πετύχαμε. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, και θα πρέπει μέχρι το φάιναλ φορ να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

... το μέλλον της Παρτιζάν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση:

«Η Παρτιζάν πιστεύω ότι δικαιούται άδεια «Α» στην Ευρωλίγκα. Με τα αποτελέσματα που έχει πετύχει η ομάδα, ο στόχος είναι ρεαλιστικός. Με την Ευρωλίγκα βέβαια ποτέ δεν ξέρεις… Το σπίτι της Παρτιζάν είναι η Χάλα Πιονίρ και θα επιδιώξουμε την αύξηση της χωρητικότητάς της κατά 2 με 3 χιλιάδες θέσεις, ώστε να μπορούμε να παίζουμε εκεί όταν θα θεσπιστούν τα νέα κριτήρια από τη σεζόν 2011-12».

... την στελέχωση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν:

«Θέλουμε μαζί μας και του χρόνου τους Μακ Κάλεμπ και Ρόμπερτς. Σύντομα θα τους κάνουμε προτάσεις, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους πλούσιους συλλόγους της Ευρώπης. Αν μπορούσαμε να πάρουμε κάποιους απ’ όσους έχουν φύγει, εγώ θα ήθελα πίσω τους Τρίπκοβιτς, Πέκοβιτς και Βούγιανιτς. Οι οικονομικές μας δυνατότητες είναι περιορισμένες και δεν ξέρω αν θα αλλάξει η κατάσταση».

... το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον Άλεξ Μάριτς:

«Για τον Μάριτς, από καιρό έχει γίνει γνωστό ότι ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός. Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Ο Βέσελι θα πάει στο ντραφτ και στοχεύει να παίξει στο ντραφτ. Κανέναν δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε με το ζόρι».

... την συμβολή του στις επιτυχίες της Παρτιζάν:

«Ο ρόλος μου στις επιτυχίες είναι 20 με 30%. Το υπόλοιπο ανήκει στον κόουτς και τους παίκτες. Η σταθερότητα στον πάγκο είναι ένα από τα μυστικά, αφού με τον Ντούλε είμαστε ήσυχοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: