Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Στροφή «Γηραιού» σε… Ξάνθη

Στροφή «Γηραιού» σε… Ξάνθη

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό και η μέτρια εμφάνιση (του δεύτερου κυρίως μέρους) ανήκει πλέον στο παρελθόν για τον Ηρακλή, με τα στοιχεία που παρουσίασε η ομάδα να αναλύονται μεσοβδόμαδα από τον Γιόζεφ Μπουμπένκο στους παίκτες του. Οι «κυανόλευκοι» έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Ξάνθη, στον τελευταίο αγώνα της σεζόν και συνάμα τελευταίο μπροστά στον κόσμο τους.
Μετά από τον αγώνα στο ΟΑΚΑ και την επιστροφή της ομάδας τα μεσάνυχτα, οι ποδοσφαιριστές του Ημίθεου βρέθηκαν χθες το πρωί κανονικά στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στη Μίκρα. Προπονήθηκαν και ουσιαστικά ξεκίνησαν την προετοιμασία για την τελευταία αγωνιστική υποχρέωσή τους.

Σημαντικές επιστροφές

Συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, οι λύσεις στη διάθεση του Γιόζεφ Μπουμπένκο αυξάνονται από τη στιγμή που οι Βικτοράς Γιάκομπ και Μάουρο Μιλάνο εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση. Το ίδιο όμως δεν συμβαίνει και με τον Κώστα Γιαννούλη που θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας, ενώ το θετικό είναι πως από την αναμέτρηση με τους «πράσινους» δεν προέκυψε κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.
Χθες οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν στο ΟΑΚΑ, ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα με αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ίωση ο Ιωαννίδης

Όσον αφορά στον τομέα των τραυματιών δεν παρουσιάστηκε κάποια ιδιαίτερη και θετική εξέλιξη. Οι Μανόλης Παπαστεριανός, Ματίας Λέκι, Νούνο Πιλότο και Αντρέ Μάρκες συνέχισαν με το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολούθησαν και την περασμένη εβδομάδα. Σ’ αυτούς προστέθηκε χθες και ο Γιώργος Ιωαννίδης. Ο νεαρός ακραίος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή παρουσίασε συμπτώματα ίωσης και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.
Η σημερινή αποτελεί ημέρα ξεκούρασης για τους «κυανόλευκους» καθώς προγραμματίστηκε ρεπό, με την προετοιμασία να ξεκινά και πάλι από αύριο, με μια προπόνηση στις 11:00 το πρωί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: