Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Το "Βικελίδης" μετακομίζει στο ΟΑΚΑ


Ετοιμοι να διαμαρτυρηθούν... Απόλυτα ικανοποιημένοι παρουσιάζονται στον Αρη μετά την απόφαση για τα εισιτήρια του τελικού. Τα 23.480 εισιτήρια θα γίνουν αιτία για να μετακινηθεί ένα... "Κλεάνθης Βικελίδης" στο ΟΑΚΑ. Ήδη η κινητοποίηση είναι πρωτοφανής αφού από τις πρώτες στιγμές, τα τηλέφωνα της ΠΑΕ Αρης κτυπούν ασταμάτητα. Οι φίλοι της ομάδας απευθύνονται τόσο στην ΠΑΕ όσο και στους συνδέσμους για να πληροφορηθούν πως θα παραλάβουν εισιτήρια και πως θα ταξιδέψουν για το ΟΑΚΑ.

Πολλοί έχουν κλείσει από μέρες εισιτήρια με τις αεροπορικές γραμμές και τον ΟΣΕ αφού τα Τέμπη θα είναι κλειστά και όσοι ταξιδέψουν οδικώς θα ταλαιπωρηθούν με την παράκαμψη της εθνικής οδού.

Ωστόσο, υπάρχει ενδεχόμενο να ανοίξουν ειδικά για να περάσουν δεκάδες λεωφορεία με τους οπαδούς του Αρη και είναι ένα θέμα που εξετάζεται από τη διοίκηση του Αρη σε συνεργασία με τους αρμόδιους υπουργούς.

Ο τελικός και η συντήρηση...
Αρκετό κόσμο θα ξεκουράσει ο Έκτορ Κούπερ στην τελευταία αναμέτρηση της κανονικής περιόδου, στο "Καραϊσκάκης". Ο Αργεντίνος τεχνικός ξεκινά από σήμερα την προετοιμασία για τον τελικό και η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα είναι απλά μια τυπική διαδικασία πριν τη σέντρα του τελικού της 24ης Απριλίου.

Κατά συνέπεια, το βάρος πέφτει στην προετοιμασία και ειδικότερα στην τακτική με τον Κούπερ και τους συνεργάτες του να αποφορτίζουν την ατμόσφαιρα, να προσπαθούν ώστε να απελευθερώσουν τους ποδοσφαιριστές από το άγχος της πρόκλησης σε έναν τελικό.

Εκείνο που τον ενόχλησε, αν και παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου, ότι είναι απίθανο να "κρατήσεις" τους παίκτες από τη στιγμή που έχουν εξασφαλιστεί οι δύο βασικοί στόχοι, ήταν η κακή εμφάνιση στην Τρίπολη.

Ωστόσο, γρήγορα θα κλείσει τους λογαριασμούς από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού δεν υπάρχει χρόνος για να σταθεί παραπάνω σε ένα αποτέλεσμα που έτσι κι αλλιώς δεν παίζει ρόλο στη φετινή πορεία της ομάδας.

Είναι δεδομένο ότι περιστρέφονται γύρω από τον τελικό και το πρωτάθλημα έχει. λήξει για την κανονική του περίοδο, εδώ και αρκετό καιρό.

Κατά τα άλλα, ο Κούπερ θα μετρήσει δυνάμεις μέσα από τις προπονήσεις που ξεκινούν σήμερα (στις 17.00) και θα καταλήξει σε ένα σχήμα επιλέγοντας από όλο το ρόστερ. Δεν υπάρχουν απώλειες και μάλιστα θα γίνει ανάλογη συντήρηση για όσους αντιμετώπισαν μικροτραυματισμούς ώστε να είναι έτοιμοι μέχρι τις 24 Απριλίου, την ημέρα του τελικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: