Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ροναλντίνιο ως το 2014!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Σε προφορική συμφωνία με τη Μίλαν για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι και το 2014, προχώρησε ο Ροναλντίνιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport». Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ανταμοιβή για τον Βραζιλιάνο άσο, για την εξαιρετική φετινή χρονιά στο Μιλάνο, με τις προβλεπόμενες αποδοχές του ωστόσο να μειώνονται κατά 25%, λόγω της πρόθεσης της διοίκησης να προχωρήσει σε περικοπές στο μπάτζετ.

Η σεζόν που διανύουμε αποτελεί κατά γενική ομολογία την αναγέννηση του «Ρόνι», καθώς θυμίζει κάτι από τον μεγάλο παίκτη που θαύμασε όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης, τη σεζόν 2004-2005, όταν αγωνιζόταν ακόμα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Απαραίτητη προϋπόθεση ωστόσο για να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, είναι η συμμετοχή της Μίλαν στο Champions League της επόμενης περιόδου, κάτι το οποίο θεωρείται πολύ πιθανό, μιας και οι «ροσονέρι» βρίσκονται δέκα ολόκληρους βαθμούς πάνω από την τέταρτη θέση και την Παλέρμο.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον αδερφό και μάνατζερ του Ροναλντίνιο, ο οποίος βρέθηκε στην Αγγλία την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να διαπραγματευτεί προσφορά της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του 30χρονου άσου. Η αφοσίωση του παίκτη στη Μίλαν πάντως, καθώς και η ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπο του προπονητή του στην ομάδα, Λεονάρντο, κάνουν τον Βραζιλιάνο «μάγο» να μην συζητάει το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το Μιλάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: