Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Αναβλήθηκε η συνάντηση-. Γιόζεφ Μπουμπένκο με τον Ανδρέα Παντελή

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο με τη φόρμα του Ηρακλή Αποτέλεσε είδηση το ότι δεν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Γιόζεφ Μπουμπένκο με τον Ανδρέα Παντελή, που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα. Το πρόγραμμα του Κύπριου ήταν ιδιαίτερα φορτωμένο και γι' αυτό τον λόγο η συνάντηση θα γίνει εντός των προσεχών ημερών και σίγουρα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Στην ουσία γίνεται λόγος για μια ακόμη αναβολή σε ένα κρίσιμο θέμα για την ομάδα που δεν είναι βέβαια πιο κρίσιμο από τα οικονομικά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει άμεσα ο Ανδρέας Παντελή.

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και θα πρέπει να χειριστεί μια σειρά από υποθέσεις που αν δεν διευθετηθούν άμεσα και με συμβιβασμούς, θα επιβαρύνουν σύντομα το ταμείο του Ηρακλή με περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ. Ίσως και 1,5 εκατομμύριο.

Αυτό είναι λίγο έως πολύ, το ποσό που διεκδικούν δικαστικώς πρώην ποδοσφαιριστές (Ντιέ, Μπόσνιακ, Τούμα, Κοβαλέφσκι, Μπιλίσκοφ και άλλοι) του Ηρακλή που ακόμη κι αν είχαν συμφωνήσει για την καταβολή των δεδουλευμένων, δεν τα εισέπραξαν εγκαίρως.

Θέλει δύο χρόνια
Σχετικά με τον Μπουμπένκο, ο Σλοβάκος τεχνικός περιμένει μια καλύτερη πρόταση από τη συνεργασία ενός χρόνου που του πρόσφερε ο Παντελή. Στην επόμενη συνάντηση λοιπόν θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Σλοβάκου με κοινό σημείο την παραμονή του.

Ωστόσο φαίνεται ότι μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν ξεκαθαρίσει κι άλλου είδους καταστάσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον της ομάδας και τους στόχους της για τις επόμενες περιόδους.

Το θέμα τέθηκε επισήμως από τον ίδιο τον Μπουμπένκο που θέλησε να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του σε μια ομάδα που δεν θα χαροπαλεύει με ποδοσφαιριστές αμφιβόλου αξίας και σύνολο με σημαντικά κενά. Επιθυμεί καλύτερη ομάδα και επιλογές ποδοσφαιριστών με εμπειρία.

Φιλικό με Πυρσό Γρεββενών
Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο Γιόζεφ Μπουμπένκο θέλοντας να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές σε ετοιμότητα προγραμματίζει τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Ήδη, οι παράγοντες του Ηρακλή έχουν "κλείσει" το πρώτο που θα γίνει απέναντι στον Πυρσό Γρεβενών (Γ' Εθνική). Η εν λόγω αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Απριλίου και μάλιστα οι "κυανόλευκοι" έχουν κάνει αίτηση στους υπεύθυνους του Καυτανζογλείου, προκειμένου να διεξαχθελι σε αυτό ο αγώνας.

Μέσα στις επόμενες μέρες περιμένουν την απάντηση για να ενημερώσουν και τους αντιπάλους τους. Σλοβάκος τεχνικός ψάχνει ομάδα και για τις 28 του μηνός, ούτως ώστε να δει ποιους παίκτες μπορεί να εμπιστευτεί για το νέο πρωτάθλημα, εφόσον παραμείνει και ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: