Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ 2 ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΛΕΚΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΕΝΚΟ













Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Πολλά ανοιχτά μέτωπα στην ΠΑΕ Ηρακλής σε θέματα οικονομικά και όχι μόνο.Εχθές oι Ανδρέας Παντελή και Αντώνης Ρέμος πλήρωσαν ένα μέρος των οφειλομένων προς τους υπαλλήλους της ΠΑΕ ενώ την Μ.Πέμπτη ένα μέρος των ωφειλομένων πήρανε και οι ποδοσφαιριστές.
Ο κόσμος του Ηρακλή ανησυχεί γιατί βλέπει την ομάδα αυτά τα 4 χρόνια να προσπάθει να ξεφύγει από οικονομικά αδιέξοδα παρά να έχει ηρεμία και συγκεκριμένους στόχους.


ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ
Η νέα χρονιά για τον Ηρακλή παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό καθώς πολλά έξοδα τρέχουν(συμβόλαια-πρώην παίκτες Μπόσνιακ-Τουμα κ.α).Το μεγάλο θέμα είναι και η γενική συνέλευση που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στο τέλος του μήνα οπού εκει ο κ.Ρέμος θα αποφασίσει αν δώσει τις μετοχές του στον Ανδρέα Παντελή.Ο προπονητής του Ηρακλή είναι θετικός για να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας αρκεί να πάρει τις ανάλογες εγγυήσεις από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ,όπως και ο Ματίας Λέκι στον οποίο ετοιμάζεται 2ετη πρόταση συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές.Ετσι για ακόμα μια φορά η νέα χρονιά παραμένει ερωτηματικό και αυτό το ερωτηματικό πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει,καθώς το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά!


ΣΤΟΧΟΣ Η 6ΔΑ

Στόχος την συγκεκριμένη στιγμή υπάρχει,ποιός;Η εξάδα η οποία δίνει μεγαλύτερα έσοδα για την επόμενη χρονιά.Οσο πιο ψηλά είναι η ομάδα τόσο τα έσοδα θα αυξάνονται.
Οι κυανόλευκοι ετοιμάζονται για το ντέρμπι απέναντι στο ΠΑΟ ο οποίος δεν πίθει με τις εμφανίσεις που κάνει τον τελευταίο ενάμιση μήνα.Ο Ηρακλής θέλει να χτυπήσει στην κόντρα τους πράσινους αφού το κεντρκό τους αμυντικό δίδυμο δεν διανύει και την καλύτερη φόρμα
του.


Συνέντευξη στην ιστοσελίδα, onlinesport.ro έδωσε ο Βικτοράς Γιάκομπ

-Εχεις σκοράρει 10 γκολ σε αυτή τη σεζόν. Πιστεύεις ότι θα φύγεις;
«Νιώθω πολύ καλά στον Ηρακλή και είναι χαρούμενοι και αυτοί μαζί μου. Νιώθω ότι ο κόσμος με αγαπάει και αυτός με κάνει να επιθυμώ να παραμείνω».
-Είπες ότι θέλεις να μείνεις στον Ηρακλή. Τι περιμένεις για την επόμενη σεζόν;
«Αυτή τη στιγμή έχουμε κερδίσει και μαθηματικά την παραμονή. Για να είμαι ειλικρινής όμως δεν ήρθα εδώ για να μάχομαι για την παραμονή. Ηρθα για να συνεισφέρω με τα γκολ μου σε νίκες για τον Ηρακλή και την επόμενη χρονιά θέλω να παλέψω για την Ευρώπη. Ελπίζω την επόμενη χρονιά να είμαστε καλύτεροι, να ξεχάσουμε τα λάθη και να πάμε ψηλότερα».
-Ηταν δύσκολο για σένα μετά που αποχώρησαν ο Προτάσοφ και ο Ντίκα;
«Ο Προτάσοφ ήταν αυτός που με έφερε στον Ηρακλή και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Για τον Ντίκα, με το ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει. Αυτοί έφυγαν αλλά είμαι επαγγελματίας και πάλεψα για μένα».
-Ησουν στο περιστατικό με τους οπαδούς που σταμάτησαν το λεωφορείο σας στον δρόμο. Πώς ένιωσες σε εκείνες τις στιγμές;
«Ηταν απίστευτο αυτό που έγινε. Ηταν κάτι απρόσμενο για μένα και κατάλαβα πόσο πάθος έχουν οι άνθρωποι».
-Θεωρείσαι ο πιο σκληρός παίκτης στην Ελλάδα; Γιατί έχεις πάρει τόσες κάρτες;
"Δεν είναι και τόσο καλή ιδέα να μιλήσουμε για τη διαιτησία. Ξέρω ότι μερικές φορές κάνουν λάθη αλλά τις περισσότερες φορές έχω δίκιο. Όταν κάποιος κάνει λάθος, ΟΚ, να τον τιμωρείς, δεν έχω πρόβλημα. Φαίνεται όμως ότι είναι πολύ εύκολο για τους Ελληνες διαιτητές να μου βγάζουν κίτρινες και κόκκινες κάρτες. Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Θα ξαναπώ ότι παραδέχομαι ότι μερικές φορές είναι σωστές οι τιμωρίες αλλά βλέπω κι άλλους παίκτες να διαμαρτύρονται στους διαιτητές και να μην γίνεται τίποτα. Αντίθετα, σε μένα, μόλις λέω μια λέξη παίρνω κάρτα».
-Εφτασες στα όριά σου;
«Τι μπορώ να πω; Δεν ξέρω. Στο κάτω-κάτω, αυτός είμαι και δεν θα αλλάξω για να ικανοποιήσω τους διαιτητές. Αν όμως αυτή η κατάσταση συνεχιστεί ίσως να μην παίξω στην Ελλάδα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι βόλεϊ, πρέπει να υπάρχει επαφή με τον αντίπαλο. Το ποδόσφαιρο παίζεται από άνδρες».
-Σου συνέβαινε και στη Ρουμανία αυτό;
«Όχι. Αλλά θέλεις να ξέρεις κάτι; Δεν μετανιώνω για τίποτα που κάνω στο γήπεδο. Ισως, μόνο μερικές φορές που παίρνω κόκκινη κάρτα. Τις κάρτες όμως τις παίρνω γιατί θέλω πάντα να κερδίζω».


Ψίθυροι-Ψίθυροι
-Για το αποτέλεσμα θα πάει ο Μπουμπένκο στο ΟΑΚΑ.Λέτε να του χαλάσει την φιέστα;Γιατί δεν τιμωρήθηκε ο ΠΑΟ;

-Ως πότε θα έχουμε εξυγίανση στον Ηρακλή;Ο Παντελή μίλησεγια οικονομία.Νέαεξυγίανση προβλέπουμε;Η κάποιος έχει διαφορετική άποψη;

-Νέα χρονιά με νέες προσδοκίες και στόχους θέλει ο κόσμος.Το Καλοκαίρι είναι πολύ κοντά!

-Νέο συμβόλαιο σε Λέκι με αυξημένες αποδοχές.Πρέπει να κρατηθεί ο ΄΄Κοκαλιάρης΄΄(παρατσούκλι Λέκι για να μην παραξηγηθούμε).Πρέπει ήδη η νέα χρονιά να είχε αρχίσει;

-Η νέα χρονιά απαιτεί ισχυρό σκάουτιγκ με ανθρώπους να ξέρουνε το άθλημα,ενίσχηση στην ΠΑΕ με ανθρώπους με οικονομική επιφάνεια και μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού με γεμάτα παιχνίδια στα πόδια τους.

-Αναβλήθη το φιλικό με την ομάδα της Κατερίνης στο μπάσκετ λόγο διαμαρτυρίας των παικτών για τα ωφειλούμενα;Ποιός ευθύνεται γι΄αυτό;Ολοι να αγοράσουμε τα 20ευρα διαρκείας ώστε να ενισχύσουμς το μπάσκετ!!!7 τελικοί μείνανε!

-Κάποιοι στις καλές χρονιές του Ηρακλή στο μπάσκετ 10-10 τα πέρνανε τα δαρκείας τώρα που είναι στις δύσκολες στιγμές;

-Αλλο το θέμα Κατσαμπή άλλο του Ρουμελιώτη!Ποιός προκάλεσε ποιόν;Αυτά ποιός τα κοιτάει;Αλλοι παίζανε τελικό Champions League στο Βόλευ και άλλοι εκείνη την χρονιά που ήταν;αι που παίζανε;Ο Ηρακλής πάλι θα την πληρώσει;Ο κύριος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: