Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Στην Ελλάδα το βαρύτιμο τρόπαιο!


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Η Ελλάδα, για δεύτερη φορά, θα είναι ένας από τους 84 σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας του αυθεντικού Κυπέλλου FIFA WORLD CUP 2010. Το βαρύτιμο τρόπαιο έρχεται στην Αθήνα την Παρασκευή 9/4/2010 και θα παραμείνει σ΄ αυτή για τρεις ημέρες, μετά τη συνεργασία της FIFA, της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Coca-Cola που διοργανώνει αυτή την πολύμηνη περιοδεία.

Το αεροπλάνο που μεταφέρει το τρόπαιο θα φτάσει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την Παρασκευή 9/4/2010 και ώρα 11:00. Παρόντες στην μικρή τελετή άφιξης του τροπαίου θα είναι, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης και ο τεχνικός διευθυντής Εθνικών Ομάδων, Τάκης Φύσσας.

Στην αίθουσα VIP ο κ. Κακλαμάνης θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

Την ίδια ημέρα στις 13:30 θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στο METROPOLITAN EXPO, κατά τη διάρκεια της οποίας θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, ο κ. Πιλάβιος, εκπρόσωποι της FIFA και της Coca-Cola. Το τρόπαιο θα αποκαλύψουν στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Καραγκούνης.

Το Σάββατο 10 Απριλίου στις 10:00 το Κύπελλο θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», χαρίζοντας στιγμές ξενοιασιάς στους μικρούς ασθενείς, ενώ στη συνέχεια στο ATHENS MALL θα γίνει ένα ανοικτό πάρτι για όλους τους φίλους του τροπαίου.

Με το σύνθημα «Πάμε μαζί στη Παγκόσμια Γιορτή», την Κυριακή 11 Απριλίου 2010 στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ από τις 10:00 έως τις 19:00, σε μια μέρα αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο, η Coca-Cola προσκαλεί όλο το φίλαθλο κοινό να ζήσει μοναδικές στιγμές, να δει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου από κοντά και να φωτογραφηθεί μαζί του, να γνωρίσει τον Ζακούμι, τη μασκότ της διοργάνωσης, να πάρει αυτόγραφο από το θρυλικό Ροζέ Μιλά να παρακολουθήσει σε 3D σινεμά την ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, να παίξει απίθανα ποδοσφαιρικά παιχνίδια και να πάρει τα ωραιότερα δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: