Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Θέλει το Γιουρόπα Λιγκ ο Ρέινα


Ο Πέπε Ρέινα Αποφασισμένος να ολοκληρώσει τη χρονιά με ένα τρόπαιο δηλώνει ο Πέπε Ρέινα παρά την απογοητευτική πορεία της Λίβερπουλ μέχρι στιγμής. Οι ελπίδες των "κόκκινων" για πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν παραμένουν περιορισμένες, αλλά ο Ρέινα βλέπει ακόμα φως στην Ευρώπη.

Η αγγλική ομάδα υποδέχεται σημερα στο "Ανφιλντ" την Μπενφίκα για τη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ. Στον πρώτο αγώνα έχασε από τους Πορτογάλους με 2-1, αλλά ο Ρέινα επιμένει ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα σώσουν τη σεζόν. "Αυτό είναι το μόνο τρόπαιο που μπορούμε να σηκώσουμε φέτος", δήλωσε ο Ισπανός τερματοφύλακας στην εφημερίδα "Liverpool Echo".

"Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ολοι οι παίκτες θέλουμε να κατακτήσουμε κάτι και αυτή είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Ελπίζω να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Εύχομαι να μην έχω δουλειά το βράδυ της Πέμπτης, αλλά θα είναι δύσκολο. Με τους οπαδούς στο πλευρό μας όμως, μπορούμε να τα καταφέρουμε", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: