Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Αιχμές Φέργκιουσον: Κλασικοί Γερμανοί…

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd12/imgv3b_tS1Df7c1le.jpgΥπονοούμενα για την αποβολή του Ράφαελ ντα Σίλβα που έκρινε σε μεγάλο βαθμό την μάχη του «Ολντ Τράφορντ», άφησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.Ο Σκωτσέζος κατηγόρησε τους παίκτες της Μπάγερν πως εκμαίευσαν την κόκκινη κάρτα του Βραζιλιάνου, τρέχοντας πάνω στον Ιταλό διαιτητή, Νίκολα Ριτσόλι.

«Μέτρησε η απειρία του παιδιού, αλλά εκείνοι ευθύνονται για την αποβολή του. Έτρεξαν όλοι πάνω στον διαιτητή. Κλασικοί Γερμανοί. Δεν μπορείς να αντιδικήσεις με αυτό. Τα καθοριστικά σημεία ήταν το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου και η αποβολή, αλλά και πάλι χρειάστηκαν ένα εξαιρετικό γκολ για να πάρουν την πρόκριση».

Συνολικά, ο Φέργκιουσον ήταν ικανοποιημένος από τα όσα είδε από τους παίκτες του, τονίζοντας παράλληλα πως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. «Νομίζω πως τα πήγαμε καλά. Ήταν μια σπουδαία εμφάνιση. Ήμασταν πολύ άτυχοι».

Όσο για την κατάσταση του Ρούνεϊ: «Δεν νομίζω πως έχει κάτι σοβαρό. Είμαι βέβαιος πως την επόμενη εβδομάδα θα είναι εντάξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: