Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Η "Αλ Κάιντα" απειλεί το Μουντιάλ!


Αλ Κάιντα... Απομένουν δυόμιση μήνες για την έναρξη του Μουντιάλ και η Αλ Κάιντα έκανε την εμφάνιση της, σκορπώντας τον τρόμο. Ισλαμικό περιοδικό φιλοξενεί προκήρυξη της τρομοκρατικής οργάνωσης, στην οποία αναφέρει ότι θα "χτυπήσει" στον αγώνα των ΗΠΑ με την Αγγλία στις 12 Ιουνίου.

Πολλές εκρήξεις και ένα στάδιο γεμάτο πτώματα σε ζωντανή μετάδοση, είναι αυτά που αναφέρει μεταξύ άλλων το κείμενο της προκήρυξης. "Είναι θέλημα του Αλάχ και η Αλ Κάιντα θα είναι παρούσα στην αναμέτρηση. Οσοι έλεγχοι και αν γίνουν με ακτίνες Χ από τους Αμερικάνους, δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στην είσοδο των εκρηκτικών στο γήπεδο.

Πόσο εντυπωσιακό θα είναι όταν το στάδιο στο οποίο θα διεξάγεται ο αγώνας μεταξύ των ΗΠΑ και της Αγγλίας, (ο οποίος θα μεταδίδεται ζωντανά σε όλο τον κόσμο, και το γήπεδο θα είναι γεμάτο θεατές) θα συγκλονιστεί από τις εκρήξεις και θα γεμίσει από εκατοντάδες πτώματα.

Κύριε Μπλάτερ οι ετοιμασίες σας δεν θα έχουν αποτέλεσμα"
, είναι μερικά από αυτά που γράφονται, ενώ στο στόχαστρο της τρομοκρατικής οργάνωσης βρίσκονται και η Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία. Σε μία χώρα όπου η εγκληματικότητα είναι στα ύψη, ήρθε να προστεθούν και οι απειλές της Αλ Κάιντα. Πλέον ο φόβος είναι μεγάλος, κάτι που αναμένεται να επηρεάσει και στην πώληση των εισιτηρίων, η οποία δεν πηγαίνει και πολύ καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: