Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Κόντης:"Μισά-μισά τα εισιτήρια"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Γιάννης Κόντης μίλησε για την κλήρωση του Τελικού. Δεν παρέλαβε εισιτήρια ο Άρης για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Γιάννης Κόντης, μίλησε στον ΑΡΗΣ FM 92,80 λίγο μετά την κλήρωση για τον τελικό Κυπέλλου, που έφερε τον Άρη να είναι τυπικά φιλοξενούμενος.

"Η κλήρωση για τον γηπεδούχο αφορά περισσότερο τα αποδυτήρια και σχεδόν κανένα άλλο προνόμιο. Σήμερα πληροφορήθηκα ότι πιθανό, από την πλευρά του Παναθηναϊκού, να μας ζητούσαν να διατηρήσουν τα αποδυτήρια τους. επομένως, δεν υπάρχει και ιδιαίτερη διαφορά".

Για τα εισιτήρια της διοργάνωσης ο κ. Κόντης είπε: "Επιθυμούμε τα εισιτήρια να είναι μισά -μισά, όλα, ακόμη και οι προσκλήσεις. Το ίδιο θέλουμε και οι δύο πλευρές. Τώρα, για τη μετακίνηση, θα αποφασίσει η αστυνομία από πού θα πάνε στην Αθήνα οι οπαδοί μας και από πού θα μπουν, προκειμένου να μην υπάρξει διασταύρωση.

Και οι δύο ομάδες ζητήσαμε για ένα κενό μόνο δύο ή τριών χιλιάδων θεατών, αλλά αυτό εξαρτάται από την αστυνομία. Αν προκύψει κάτι άλλο, εμείς δε θα το δεχτούμε κάτι αμαχητί. Το λιγότερο είκοσι χιλιάδες οπαδοί μας θα κατέβουν στην Αθήνα να συμμετάσχουν σε μια γιορτή, γιατί γιορτή είναι Τελικός του Κυπέλλου. Δεν μπορούμε, λοιπόν, αυτή τη μέρα, να την κάνουμε φιάσκο".

Αναφορικά με το πότε αναμένεται να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια δήλωσε: "Το αργότερο την Τρίτη, φαντάζομαι πως θα έχουμε νεότερα, γιατί πρέπει να τυπωθούν και τα εισιτήρια. Δεν έχουμε πολύ χρόνο.

Απλώς, θα ήθελα να πω πως δεν πρέπει να υπάρχει αγωνία από τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και πολλοί που προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα.

Πάντως, με μεγάλη μου χαρά, είδα πόσο πολύ μας θέλουν και η ομοσπονδία και η άλλη πλευρά και κανείς δεν έκανε συζήτηση για κάτι που θα έθιγε τον ΑΡΗ και τους οπαδούς μας. Μάλιστα, όλοι λένε ότι θα δούμε έναν από τους καλύτερους Τελικούς και ανυπομονούν να δουν αυτό το παιχνίδι. Δε θα ήταν καλός ο τελικός αν έπαιζαν μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός".

"Η ώρα του τελικού εξαρτάται από το κανάλι"

Στην ερώτηση για το αν υπάρχει πιθανή ώρα διεξαγωγής του αγώνα, ο κ. Κόντης είπε: "Η ώρα εξαρτάται από το κανάλι που θα δείξει τον αγώνα. Αν θυμόμαστε από πέρσι, με την παράταση, η ώρα είχε περάσει κατά πολύ τις δώδεκα τα μεσάνυχτα. Επομένως, πιθανό η ώρα να είναι 20.00 με 20.30 περίπου".

Τέλος, για το ενδεχόμενο να ισχύουν τα ονόματα των μεταγραφών που ακούγονται αυτήν την περίοδο, προσέθεσε: "Ονόματα δε συζητάμε σαν ΠΑΕ, αυτή είναι η πολιτική μας. Κατά καιρούς, ακούγονται διάφορα ονόματα, αλλά δεν έχει κανένα νόημα να ασχολούμαστε με όλα αυτά τώρα. Όσο δεν έχουν δουλειά κάποιοι, τόσο θα ασχολούνται με κάτι τέτοια ζητήματα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές, όσο θέλουν να έρθουν στον ΑΡΗ, τόσο θα δημιουργούνται τέτοια θέματα. Ας μη γελιόμαστε, όλοι θέλουν να έρθουν στον ΑΡΗ".

Χωρίς κόσμο στην Τρίπολη

Χωρίς οργανωμένους οπαδούς θα βρεθεί στην Τρίπολη ο Άρης, αφού όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ δεν παρέλαβε εισιτήρια.

"Ανακοινώθηκαν τα μέτρα τάξης για τον αγώνα της Κυριακής στην Τρίπολη. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν παρέλαβε εισιτήρια και σύμφωνα με τα μέτρα τάξης τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο σε φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης και σε κάθε περίπτωση δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση φιλάθλων με διακριτικά του ΑΡΗ ή τυχόν άλλης ομάδας πλην της γηπεδούχου. Όλα τα εισιτήρια (συνολικά 6.394) θα διατεθούν με ευθύνη της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: