Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Μπενίτεθ:"Δεν είμαστε για παραπάνω"

Επιμέλεια: Δ.Μ.

"Δεν μπορούμε να πάμε παραπάνω αν δεν μπουν λεφτά στην ομάδα", δήλωσε ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος είναι φανερά απογοητευμένος για το γεγονός πως ναυάγησε άλλη μια συμφωνία για την εισροή χρημάτων στον σύλλογο.

Φανερά απογοητευμένος από την πορεία της ομάδας του τη φετινή σεζόν, ο Ράφαελ Μπενίτεθ δήλωσε πως θα πρέπει να γίνουν μεγάλες επενδύεις στον σύλλογο, έτσι ώστε να μπορέσει να ξεφύγει από την μετριότητα.

Μάλιστα έκανε φανερό τον εκνευρισμό του, μετά το ναυάγιο των ιδιοκτητών της ομάδας με επενδυτική εταιρία.

"Για έξι μήνες ήμουν πραγματικά πολύ αισιόδοξος, ειδικά με την συγκεκριμένη εταιρία. Τώρα όμως δεν υπάρχει τίποτα. Φυσικά και δεν είναι ευχαριστημένος με το γεγονός, όμως προσπαθώ για το καλύτερο", είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Στη συνέχεια παραδέχθηκε πως δεν μπορούν αυτοί οι παίκτες να δώσουν κάτι παραπάνω στην ομάδα, αν δεν έρθουν δίπλα τους άλλοι μεγάλης αξίας.

"Δεν νομίζω ότι οι παίκτες μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω. Κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, αλλά αν δεν μπουν χρήματα στην ομάδα, τότε δεν μπορεί να προχωρήσει η ομάδα ένα βήμα παραπάνω.

Βρίσκομαι εδώ έξι χρόνια και προσπαθώ να κρατήσω το επίπεδο ψηλά, όμως δεν μπορώ να κάνω πραγματικότητα αυτό που θέλουν οι φίλοι της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: