Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Αλλαγές στην Τρίπολη από Κούπερ

http://www.sport24.gr/ast/cov/cu/cuper_2010_2_23_21_49_24_b.jpgΤι κι αν τα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League αποτελούν για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ μία πρώτης τάξης προετοιμασίας για τον τελικό του Κυπέλλου hellas online της 24ης Απριλίου στο ΟΑΚΑ ο Αργεντινός τεχνικός θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αλλαγές την Κυριακή στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Παράλληλα όπως τόνισε σε συνέντευξή του ο Νάτσο Γκαρσία απαιτεί από τους ποδοσφαιριστές του την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου. Στο αγωνιστικό κομμάτι με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία της ομάδας του Άρη εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στην πόλη της Πελοποννήσου. Ο Μιχάλης Σηφάκης και ο Τόνι Κάλβο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τον δεύτερο για προληπτικούς λόγους καθώς έτσι κι αλλιώς λόγω τιμωρίας δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα της Τρίπολης.

Σχετικά με τον Σηφάκη θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο ότι ο Κούπερ θα προτιμήσει να τον προφυλάξει εν όψει της συνέχειας και πολύ περισσότερο για τον τελικό του Κυπέλλου της 24ης Απριλίου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Κάτι που σημαίνει στην περίπτωση αυτή ότι κάτω από τα δοκάρια για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος θα βρεθεί ο Μίχαλ Πέσκοβιτς.

Η απουσία του τιμωρημένου λόγω καρτών Κάλβο θα φέρει μία ακόμη αλλαγή σε σχέση με τους γνώριμους βασικούς ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με τον επίσης τιμωρημένο Κριστιάν Νασούτι. Από την προπόνηση του Άρη της Τετάρτης επίσης αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων ο Στίβι Φρασέρι ενώ για αύριο Πέμπτη στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Την ίδια ώρα θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» συνεχίστηκε η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα τύπου FIFA. Μάλιστα αύριο Πέμπτη είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ολοκλήρωση των εργασιών με όλα να κυλούν βάση του προγραμματισμού που έχει οριοθετηθεί.

Όσον αφορά τον Νάτσο Γκαρσία σε συνέντευξή του στον ΑΡΗΣ FM 92,8 σε ερώτηση για την δυνατότητα του Άρη να πετύχει την έξοδο του στο Champions League υπογράμμισε: «Ο στόχος μας είναι αυτός. Είναι και η απαίτηση του προπονητή μας. Ο κ. Κούπερ έχει υψηλές απαιτήσεις από εμάς. Μπορούμε να κερδίσουμε βαθμούς από τα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε υψηλό κίνητρο να βγούμε με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά στα πλέι οφ», είπε και συνέχισε: «Θεωρώ ότι η έλευση του νέου μας προπονητή βοήθησε την ομάδα μας.

Όλοι πια έχουμε υψηλή απαίτηση στις προπονήσεις. Έχουμε πια αγωνιστική ταυτότητα. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και νιώθουμε σημαντικοί. Θεωρώ ότι όλη η εικόνα που φαίνεται αυτή τη στιγμή από την ομάδα έχει να κάνει με τη δουλειά που κάνουμε στο γήπεδο και όσα μας έμαθε ο προπονητής».

Για την αξία του Κυπέλλου στον Άρη επεσήμανε: «Στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα. Αυτό έχει σημασία. Κι εμείς αυτό που κοιτάμε πρωτίστως είναι το αποτέλεσμα. Αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να πάρουμε στο Κύπελλο.

Γνωρίζω πολύ καλά πως σκέφτεται ο κόσμος. Ο Άρης είναι στάση ζωής για τους οπαδούς. Τώρα είναι η ευκαιρία να κτίσουμε τον θρίαμβο μαζί με τους οπαδούς μας. Να μην έχουν λοιπόν την παραμικρή αμφιβολία ότι θα παλέψουμε για τον τίτλο και θα τα δώσουμε όλα για να γίνουμε κι εμείς κομμάτι της ιστορίας του Άρη»,
και συμπλήρωσε: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την υποδοχή που μας έκανε ο κόσμος μετά την πρόκριση στον τελικό. Νιώθουμε όπως νιώθετε για το κύπελλο και δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι θα είναι κατακίτρινο το ΟΑΚΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: