Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

"Ιμπρα": "Θέλω κούπα στο Μπερναμπέου"


Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πανηγυρίζει με τη φανέλα των  "μπλαουγκράνα" Ακόμα πιο "γλυκιά" θα είναι η κατάκτηση του τροπαίου του Τσάμπιονς Λιγκ, αν η Μπαρτσελόνα επαναλάβει τον περυσινό θρίαμβο, δεδομένου ότι ο τελικός της διοργάνωσης διεξάγεται φέτος στο "Μπερναμπέου", έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Τη συγκεκριμένη άποψη εξέφρασε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Πριν όμως φτάσουν στον τελικό, οι Καταλανοί πρέπει να αποκλείσουν την Ιντερ, πρώην ομάδα του Σουηδού επιθετικού, ο οποίος δηλώνει αισιόδοξος. "Αυτή η ομάδα γράφει ιστορία και είμαι περήφανος που αποτελώ μέρος της", δήλωσε ο Ιμπραΐμοβιτς στην εφημερίδα "Gazzetta Dello Sport". "Θα είναι φανταστικό να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ στο Μπερναμπέου και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτάσουμε στον τελικό", συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στην αντίπαλο της ομάδας του στον ημιτελικό, ο Σουηδός επισήμανε ότι "η Μπαρτσελόνα και η Ιντερ είναι πολύ διαφορετικές. Στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι σημαντικό να κρατάς την μπάλα στην κατοχή σου, ενώ οι Ιταλοί πιστεύουν ότι ένα γκολ είναι αρκετό", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: