Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Μαραντόνα: "Με το Μέσι θα πάψει να υπάρχει το δίλημμα Πελέ η Μαραντόνα"

http://www.contra.gr/images/m/mesimaradona_m.jpgΟ Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την εκπληκτική εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι στον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Αρσεναλ.

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Αργεντίνης έπλεξε το εγκώμιο του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα μιλώντας με πολύ θερμά λόγια που έχουν τη δική τους αξία: “Ο Μέσι προς το παρόν κάνει την καριέρα του αλλά στο τέλος τον βλέπω να γίνεται ο μεγαλύτερος όλων των εποχών” ήταν το αρχικό σχόλιο του Ντιεγκίτο.

Εν συνεχεία, τόνισε: “Βρίσκεται στο δικό του ξεχωριστό επίπεδο, κάνει πράγματα που δεν μπορεί να κάνει κάποιος άλλος. Του διηγήθηκα πράγματα που συνέβαιναν και σε μένα, ότι κάθε Κυριακή πρέπει να δίνει εξετάσεις και μία νέα υπόσχεση. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι απ' αυτόν”.

Οταν τέλος ρωτήθηκε τι πρόκειται να γίνει αν ο Μέσι στεφθεί πρωταθλητής του κόσμου με την Εθνική Αργεντινής στο προσεχές Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, ο Μαραντόνα είπε με νόημα: “Σ' αυτήν την περίπτωση θα σταματήσει να υπάρχει το δίλημμα Πελέ ή Μαραντόνα. Ο καλύτερος είναι ο Μέσι και είναι Αργεντίνος. Οι Βραζιλιάνοι, οι Ισπανοί, οι Γάλλοι, οι Γερμανοί και οι Ιταλοί πρέπει να αναγνωρίσουν ότι ο καλύτερος του κόσμου γεννήθηκε σ' αυτή τη χώρα”. Μέσι και Μαραντόνα σκοράρουν με τον ίδιο τρόπο

Δεν υπάρχουν σχόλια: