Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΠΑΣΑΠ: "Ο τραυματισμός του Ρουμελιώτη με αυτό τον τρόπο να είναι ο τελευταίος"

http://www.contra.gr/images/m/Volleyball_ph081009_m.jpgΈστω και με κάποιες μέρες καθυστέρηση λόγω του Πάσχα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών εξέδωσε την Τρίτη (06/04) ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε ο Νίκος Ρουμελιώτης κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηρακλής-Άρης τη Μ. Πέμπτη στο κλειστό της Μίκρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Ο ΠΑ.Σ.Α.Π. καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο τη βάναυση και ανεγκέφαλη επίθεση που δέχτηκε ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος Νίκος Ρουμελιώτης, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηρακλή-Άρη,με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μην μπορέσει να συνεχίσει να αγωνίζεται. Είναι επιεικώς απαράδεκτο οποιοσδήποτε έλληνας αθλητής ,σε οποιοδήποτε άθλημα κι αν αγωνίζεται, να διακινδυνεύει τη σωματική του ακεραιότητα ή ακόμα και τη ζωή του από ενέργειες βανδάλων, που ουδεμία σχέση έχουνε με τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα που αυτός υπηρετεί.

Τέτοια περιστατικά, που ευτυχώς είναι μεμονωμένα, πρέπει να αποτελούν θλιβερό παράδειγμα προς αποφυγήν και εγκληματικά στοιχεία που προβαίνουν σε τέτοιες βάναυσες ενέργειες πρέπει να καταδικάζονται και να περιθωριοποιούνται. Εκφράζουμε επίσης τη συμπάθειά μας στον ατυχή αθλητή και για τον τραυματισμό του και για το ψυχολογικό σοκ που υπέστη ,από την προαναφερόμενη, αδικαιολόγητη και εγκληματική ενέργεια εις βάρος του και ευχόμαστε να εντοπιστεί ο δράστης και να αποδοθεί στη δικαιοσύνη, για να υποστεί τις νόμιμες συνέπειες της ενέργειάς του.

Τέλος ευχόμαστε ο τραυματισμός του συναδέλφου μας να είναι ο τελευταίος που υφίσταται με τον τρόπο αυτό αθλητής στη χώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: