Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Συναγερμός στον Αρη, φοβούνται τιμωρία

http://www.sport.gr/files/news/2010-04-07/1270659600_arispaok_250x.jpgΗ ΠΑΕ Αρης θα καθίσει εκ νέου στο εδώλιο του κατηγορημένου, καθώς αύριο (8/4) θα απολογηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή για τα όσα έλαβαν χώρα στο παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ. Η εκδίκαση της υπόθεσης καθυστέρησε λόγω της απεργίας των δικηγόρων και ουσιαστικά έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις του συλλόγου, καθώς πιθανή τιμωρία της έδρας θα είναι ζημιογόνα για τα ταμεία της ΠΑΕ.

Το κατηγορητήριο αναφέρει την υποδοχή που έτυχε η αποστολή του ΠΑΟΚ, αλλά και το επεισόδιο που έλαβε χώρα εντός του γηπέδου μεταξύ του ατόμου της security και του φυσιοθεραπευτή του Δικεφάλου. Σε ότι αφορά το πρώτο, οι επιτελείς του Αρη θα επικαλεστούν και την ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βάσει της οποίας επέρριπτε ευθύνες στην Αστυνομία.

Οι κίτρινοι υποστηρίζουν εξάλλου ότι όλα ήταν αποτέλεσμα του κακού σχεδιασμού που είχε κάνει η Αστυνομία στο θέμα της άφιξης της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας. Σχετικά με το δεύτερο, υποστηρίζουν ότι το θέμα μεγαλοποιήθηκε, καθώς επίσης και πως δεν παρουσιάστηκε στην πραγματική διάστασή του.

Επί της ουσίας, οι Θεσσαλονικείς είναι ήδη υπότροποι και εξέτισαν ποινή μίας αγωνιστικής στον αγώνα με τον Πανθρακικό, ενώ δεν θέλουν να σκέφτονται καν το ενδεχόμενο τιμωρίας. Οι λόγοι σχετίζονται ασφαλώς τόσο με το αγωνιστικό όσο και με το οικονομικό, αφού είναι σαφές ότι οι επιτελείς της διοίκησης έχουν υπολογίσει τα έσοδα από τα εισιτήρια των αγώνων των πλέι οφ. Προσδοκούν εξάλλου να εξασφαλίσουν κι ένα ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ μέσα από την διάθεση των μίνι διαρκείας. Μέχρι στιγμής, η ανταπόκριση των φιλάθλων του Αρη είναι εντυπωσιακή, αφού έχουν διατεθεί περισσότερα από 3.500 κάρτες. Πηγη sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: