Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Κουνάει μαντίλι και ο Ντενίλσον

http://www.sport24.gr/ast/cov/av/avala_2010_4_5_11_21_8_b.jpgΠαρελθόν από την Καβάλα αναμένεται να αποτελέσουν τις επόμενες ημέρες Ψωμάς και Ντενίλσον, καθώς δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν. Τον Γενάρη που μας πέρασε οι "Αργοναύτες" έκαναν την έκπληξη αποκτώντας τον Ντενίλσον για έξι μήνες+δυο χρόνια, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό ωστόσο να μην έχει αγωνιστεί ούτε σε ένα επίσημο ματς, εξαιτίας της κακής φυσικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Πλέον οι άνθρωποι της Καβάλας δεν έχουν σκοπό να περιμένουν άλλο τον 32χρονο άσο, αφού σε περίπτωση που ανανεωθεί το συμβόλαιο του το καλοκαίρι, θα πρέπει αμείβεται με 400.000 ευρώ. Δεν αποκλείεται ωστόσο αν ο παίκτης δεχθεί μείωση στα χρήματα που έχει να λαμβάνει, να παραμείνει στην ομάδα.

Τελειώνουν Ψωμάς και Ιτάνς

Ο Γάλλος πορτιέρο είναι σίγουρα από τις καλύτερες μεταγραφές στο πρωτάθλημα, όμως το γεγονός πως είναι δανεικός από την Λίβερπουλ και η ρήτρα του είναι ιδιαίτερα υψηλή, δεν επιτρέπει στην διοίκηση της Καβάλας την παραμονή του στην ομάδα.

Τον δρόμο της εξόδου θα ακολουθήσει και ο Μανώλης Ψωμάς, που δεν βρίσκεται στα πλάνα των ανθρώπων του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: