Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Σ. ΤΖΕΡΑΡΝΤ: Αγόρασε εστιατόριο!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Το δικό του εστιατόριο, πρόκειται να ανοίξει σύντομα, ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, αγόρασε ένα μερίδιο, από το αγαπημένο του μαγαζί, στο οποίο σύχναζε τα τελευταία χρόνια και σκοπεύει να το επαναλειτουργήσει, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Σάουθπορτ και θα γίνουν οι απαραίτητες μετατροπές, καθώς ο Τζέραρντ θέλει να του δώσει μια Νεοϋορκέζικη αισθητική. Αλλαγές θα γίνουν και στο όνομά του, καθώς από «Warehouse Brasserie», θα μετονομαστεί σε «Warehouse Kitchen & Bar».

«Αν κοιτάξετε στις συνεντεύξεις μου στο παρελθόν, πάντα έλεγα πως αυτό είναι το αγαπημένο μου εστιατόριο. Τρώω σε αυτό το μαγαζί εδώ και πολλά χρόνια γιατί μου αρέσει το φαγητό και η ατμόσφαιρά του. Για αυτό και μου άρεσε η ιδέα να γίνω συνιδιοκτήτης του.

Φυσικά και δεν θέλω να είμαι απλά ο «διάσημος» του εστιατορίου. Δεν είναι ένα μπαρ εδώ, όλα περιστρέφονται γύρω από το καταπληκτικό του φαγητό, την αισθητική του χώρου και θα γίνει ένας χώρος που ο κόσμος θα θέλει να έρχεται. Αυτή είναι η πρώτη μου είσοδος στον τομέα των εστιατορίων και θέλω να τονίσω πως η προτεραιότητες μου είναι και θα είναι, μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: