Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Μπουμπένκο: «Δεν μένω με θολό τοπίο...»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Για το μέλλον του στον πάγκο του Ηρακλή, αλλά και το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (11/4) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, μίλησε ο Γιόζεφ Μπουμπενκο στη σημερινή (8/4) συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε.

Ο Σλοβάκος τεχνικός τόνισε ότι σε περίπτωση που το «τοπίο» στα διοικητικά των «κυανόλευκων» δεν ξεκαθαρίσει, τότε δεν είναι διατεθειμένος να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του «γηραιού».

Αρχικά ο Μπουμπένκο μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ετοιμαζόμαστε για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκουράστηκαν λίγο τα παιδιά. Ήταν πολύ σημαντικό να ξεκουραστούν και ψυχολογικά, καθώς τα τελευταία χρόνια σκέφτονται συνέχεια πως θα σωθούν».

Εν συνεχεία, ο Σλοβάκος τεχνικός πρόσθεσε: «Είμαστε σοβαροί στις προπονήσεις και ετοιμαζόμαστε για τον ΠΑΟ. Είναι ένα δύσκολο ματς, περιμένουμε πολύ κόσμο, με τον Παναθηναϊκό να θέλει ένα βαθμό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλοί και ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά και το ότι είμαστε καλά φορμαρισμένοι αυτή τη στιγμή. Και να δείξουμε ότι βελτιωνόμαστε συνέχεια. Θα κυνηγήσουμε την έκπληξη. Τα παιδιά είναι πιο ήρεμα τώρα. Πέρασαν καλά με τις οικογένειές τους το Πάσχα. Έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο».

Τέλος, στην ερώτηση να τοποθετηθεί για το μέλλον του στον «κυανόλευκο» πάγκο, είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι καινούριο να πούμε. Πάντως, δε θα ήθελα να μείνω σε μια ομάδα, που τα πράγματα δεν θα είναι ξεκάθαρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: