Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Ο Ζαγοράκης στη συνάντηση με Κατσαρή: "Ηρεμία χρειάζεται η ομάδα"

http://www.contra.gr/images/m/KATSARIS_m.jpgΤην πεποίθησή του ότι «η ομάδα χρειάζεται πάνω απ’ όλα ηρεμία» ενόψει των πλέι οφ, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ζαγοράκης, κατά την διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησής του, το μεσημέρι της Τετάρτης, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή.

Ο Κατσαρής πέρασε από τα γραφεία της Τούμπας για να πει τα «χρόνια πολλά» για το Πάσχα. Με αφορμή την επίσκεψή του στην ΠΑΕ συζήτησε με τον Ζαγοράκη και αρκετούς συνεργάτες του, όπως ο Ηλίας Βιολίδης, ο Γιώργος Φαρλαλής και ο Μάκης Γκαγκάτσης, θέματα που αφορούν κυρίως τις οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο, η κουβέντα επεκτάθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, που θα μπει σύντομα στην κρίσιμη διαδικασία των πλέι οφ, από την οποία θα εξαρτηθεί σε σημαντικό βαθμό και το άμεσο οικονομικό μέλλον του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.

Η επίσκεψη Κατσαρή είχε ως αποτέλεσμα και τη μετάθεση της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ για την ερχόμενη εβδομάδα. Κεντρικό θέμα συζήτησης στο επικείμενο διοικητικό συμβούλιο θα είναι ο καθορισμός των τιμών των εισιτηρίων για τα πλέι οφ, τα οποία θα κινούνται στην περσινή λογική.

Δηλαδή, θα διατεθεί ένα ενιαίο πακέτο εισιτηρίων και για τα τρία ματς, στην τιμή δύο απλών αγώνων του πρωταθλήματος (π.χ. στην Θύρα 4, όπου το εισιτήριο σε απλό ματς κοστίζει 15 ευρώ, το ενιαίο πακέτο εισιτηρίου και για τα τρία παιχνίδια πιθανότατα θα κοστίζει 30 ευρώ). Φυσικά το μεμονωμένο εισιτήριο θα είναι αρκετά πιο ακριβό και θα έχει την κανονική τιμή ενός αγώνα ντέρμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: