Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Βαλβέρδε και μόνο

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/baab7086025bb83c757f00f4400b0fd0_L.jpg?1270694706?1270694706?1270694706Το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου προέχει αυτή τη στιγμή για τον Ολυμπιακό και μετά σειρά θα πάρει αυτό του προπονητή, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να είναι το φαβορί.Όπως έγινε γνωστό, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, με τον Σωκράτη Κόκκαλη να βάζει ο ίδιος τα 10 εκατομμύρια ευρώ που απομένουν. Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στη συνάντηση που είχε με τους συνεργάτες του ξεκαθάρισε ότι σειρά θα πάρει το θέμα του προπονητή, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που απαιτούνται για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα βάλουμε αμέσως μπροστά για να κλείσουμε το νέο προπονητή της ομάδας», έλεγαν στελέχη των «ερυθρολεύκων», ενώ στο ερώτημα για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός του πάγκου η απάντηση ήταν: «Με τον Βαλβέρδε θα μιλήσουμε. Ο Ισπανός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Εξάλλου δεν έχει ανάψει για κάποιον άλλον πράσινο φως ο πρόεδρος».

Είναι λοιπόν κοινό μυστικό ότι ο Κόκκαλης και οι συνεργάτες του, έχουν ήδη μιλήσει με τον Βάσκο προπονητή και μάλιστα πρόσφατα, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι έχουν συμφωνήσει σε όλα. Από τα χρόνια συμβολαίου που θα υπογράψει ο Βαλβέρδε και τις αποδοχές του ως και το τι χρειάζεται η ομάδα. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να προχωρήσουν οι δύο πλευρές.

Για αυτό και ο Βαλβέρδε δεν συζητάει με άλλη ομάδα και στην Ισπανία θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Πλέον το μόνο που απομένει είναι το τελευταίο ραντεβού ανάμεσα στη διοίκηση και στον Ισπανό τεχνικό το οποίο θα γίνει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: