Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Νοκ άουτ ο Νικολάου στον Πανιώνιο


Ο Νικολάου σε στιγμή απογοήτευσης... "Οσκαρ ατυχίας" διεκδικεί πλέον ο Μάριος Νικολάου. Ο Κύπριος μέσος του Πανιωνίου, χτύπησε εκ νέου στην προπόνηση της Τετάρτης, με αποτέλεσμα πλέον να είναι αδύνατη η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Λάρισα.

Από κει και πέρα, με δεδομένο ότι Ριέρα και Μπάλαμπαν είναι τιμωρημένοι και δεν θα αγωνιστούν την Κυριακή, ο Γιώργος Παράσχος περιμένει την Πέμπτη ή την Παρασκευή να του ανάψει το ιατρικό επιτελείο το "πράσινο φως" για την χρησιμοποίηση του Μπεντί Μπουβάλ. Ο Γάλλος άλλωστε είναι ο μοναδικός έμπειρος επιθετικός που έχει απομείνει στην ομάδα.

Τέλος, η ΠΑΕ εξέδωσε την Τετάρτη την ακόλουθη ανακοίνωση: "Η Π.Α.Ε Πανιώνιος, σε μια κίνηση ευγνωμοσύνης προς τους φιλάθλους της ομάδας μας που αγοράσαν Εισιτήριο Διαρκείας τη σεζόν 2009 -2010, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους κατόχους των Θυρών 2,3,4 και 7 να φέρουν στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Λάρισα, την Κυριακή 11 Απριλίου, ΔΩΡΕΑΝ ενα ακόμα άτομο.

Στις εισόδους των προαναφερθέντων θυρών του Σταδίου, κάθε κάτοχος αφού περάσει με το διαρκείας του, θα έχει δικαίωμα να περάσει εναν ακόμα φίλαθλο στο γήπεδο μαζί του.

Παράλληλα, το Σάββατο το μεσημέρι από τη 13.00 εως τις 15.00 θα δοθούν προσκλήσεις για την Μαθητική Κερκίδα σε μικρά παιδιά, στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης από κοπέλες promoter της Π.Α.Ε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: