Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Τραυματίστηκε ο Ρονάλντο


Ο Ρονάλντο Γκιάρο με αντίπαλο τον Αγκάλι Ο Ρονάλντο Γκιάρο σε μία διεκδίκηση της μπάλας τραυματίστηκε στην ποδοκνημική και χρειάστηκε να του γίνουν τρία ράμματα. Ο Μιχάλης Σηφάκης ανεβάζει ρυθμούς και λογικά θα είναι απόλυτα έτοιμος την επόμενη εβδομάδα.

Ο Τόνι Κάλβο μπήκε από σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Αύριο στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται μία πρωινή προπόνηση.

Ο Λαζαρίδης στο προσκήνιο
Νέα μεταγραφολογία αναπτύχθηκε στη Θεσσαλονίκη για τον Λαζαρίδη του Αστέρα Τρίπολης. Οι κίτρινοι βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον στόπερ από ην Τρίπολη που μένει ελεύθερος και επανέρχεται στο προσκήνιο η φημολογία που τον θέλει να παίζει στο Χαριλάου για την επόμενη σεζόν.

Βανγκέλι: "Είμαστε μια οικογένεια"

Ο Κρίστι Βανγκέλι, φιλοξενήθηκε στον Αρης FM 92,8 και αναφέρθηκε στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ομάδα του, μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος: "Είχαμε λίγες μέρες ξεκούραση και τώρα μπαίνουμε και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Συγκεντρωνόμαστε στα επόμενα δύο παιχνίδια για το Πρωτάθλημα, γιατί πρόκειται για σημαντικούς αγώνες και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μπορούμε".

Και συνέχισε: "Όλη η ομάδα θα δείξει σοβαρότητα. Μπορεί να έχουμε σιγουρέψει την είσοδό μας στα πλέιοφς, αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Θέλουμε να πάρουμε μία καλή θέση στη βαθμολογία και να κόψουμε την ψαλίδα, για να κοιτάξουμε παραπέρα και πιο μπροστά.

Πιστεύω ότι θα δώσουμε τα πάντα σε όλους τους αγώνες, για να πάρουμε τις νίκες. Σίγουρα, θα είναι όλοι δύσκολοι αγώνες, παίζουν όλοι με όλους κι αν στα πλέιοφς πάρουμε τις νίκες στο Χαριλάου, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα. Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Ο Αρης είναι μεγάλη και δυνατή ομάδα και θα πηγαίνει πάντα για να κερδίζει".

Ερωτηθείς για το ποια είναι η άποψή του για σχετικά με τις αλλαγές που έχουν επέλθει στην ομάδα, απάντησε ο 25χρονος: "Η ομάδα έχει μεγάλη ποιότητα και όλοι το ήξεραν αυτό από την αρχή. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά με την έλευση του κ. Κούπερ, σιγά-σιγά μπήκε η φιλοσοφία του στην ομάδα και φάνηκε η σκληρή δουλειά. Στο τέλος, χαμογελάσαμε όλοι μας και φάνηκε αυτό που ήξεραν όλοι, ότι είχαμε, δηλαδή, δυνατή ομάδα, απλά μας έλειπαν τα αποτελέσματα, που τελικά ήρθαν. Ακολουθεί δύσκολος μήνας και από αυτόν κρίνεται όλη η χρονιά. Θα πάμε σε έναν Τελικό, τον οποίο θέλουμε να κερδίσουμε, να το σηκώσουμε, αλλά και στα πλέιοφς να πάρουμε μία καλή θέση".

Πιο συγκεκριμένα, για τον Τελικό του Κυπέλλου και την επιθυμία του ίδιου, σχολίασε: "Το θέλουμε πάρα πολύ αυτό το τρόπαιο και δεν το κρύβουμε. Έχουμε ακόμη δύο αγώνες στο Πρωτάθλημα, αλλά το μυαλό μας είναι και στο Κύπελλο, δεν το κρύβουμε αυτό. ελπίζουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα το σηκώσουμε. Το θέλουμε πάρα πολύ.

Προσωπικά, έχω χάσει τρεις τελικούς και δε θέλω να συμβεί αυτό και για τέταρτη. Θέλω να πανηγυρίσω και να είμαι χαρούμενος, όπως και όλος ο κόσμος του ΑΡΗ".
Σχετικά με τον επόμενο αντίπαλο του Αρη, τον Αστέρα Τρίπολης, (11/04, 19:00), δήλωσε: "Ο Αστέρας είναι καλή, δυνατή ομάδα και παίζει καλά στην έδρα του. Παίρνει αποτελέσματα απέναντι και σε καλές ομάδες. Ο Αρης έχει τη δυνατότητα να κερδίσει και όλοι μας έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Θα πρέπει να προσέξουμε το ψηλό παιχνίδι και τους γρήγορους παίκτες των αντιπάλων, γιατί ο Αστέρας χρειάζεται τους βαθμούς της νίκης. Πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης, γιατί κι εμείς τους χρειαζόμαστε".

Ο Βαγγέλης συμπλήρωσε, στη συνέχεια, για τη συνοχή της ομάδας και το κλίμα των αποδυτηρίων: "Το σημαντικό είναι σε μια ομάδα να μένει το σύνολο ενωμένο, γιατί αυτό κάνει τη διαφορά. Αυτοί που κρατούν την ομάδα είναι τα παιδιά που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής. Αυτό είναι που κρατάει το σύνολο ενωμένο. Είμαστε μια οικογένεια στον Αρη κι έτσι θα πηγαίνουμε. Δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό στα αποδυτήρια και μεταξύ μας και ελπίζω να μην υπάρξει τίποτα και στο μέλλον".
Τέλος, για την αλλαγή του χλοοτάπητα στο Κλεάνθης Βικελίδης, συμπλήρωσε ο αμυντικός του Αρη: "Πέρασα και το είδα, αλλά όχι από κοντά. Νομίζω χρειάζονται άλλες δέκα μέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε σε έναν καινούριο χλοοτάπητα και θα μας δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη".

Με χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ λόγω συμπεριφοράς των φιλάθλων της, τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Αρης για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο αθλητικός δικαστής αθώωσε την ΠΑΕ Αρης για τις καταγγελίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για προπηλακισμό του τερματοφύλακα Κώστα Χαλκιά από υπαλλήλους Security της ΠΑΕ, καθώς δεν υπήρξε κάτι το επιλήψιμο από μεριάς Αρη. Επίσης, ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε την ΠΑΕ Αρης με 2.000 ευρω για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: