Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Εκδικάστηκε η υπόθεση του Παναθηναϊκού


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Εκδικάστηκαν ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκα η υπόθεση του Παναθηναϊκού που είχε κληθεί σε απολογία για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την 27η αγωνιστική.

Η εκδίκαση είχε αναβληθεί την περασμένη εβδομάδα για την Πέμπτη του Πάσχα, κάτι που σημαίνει ότι αν τιμωρηθούν οι "πράσινοι" δεν θα εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ αλλά στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της νέας σεζόν.

Από την πλευρά του "τριφυλλιού" υποστήριξαν ότι ο τραυματισμός της υπαλλήλου της ιδιωτικής εταιρείας για την ασφάλεια του γηπέδου, τραυματίστηκε ελαφρά ενώ ζητήθηκε και η διακοπή της υπόθεσης προκειμένου να υπάρξει ιατρική γνωμάτευση.

Η Επιτροπή δεν έκανε δεκτό το αίτημα καθώς αναφέρθηκε ότι έχει προγραμματιστεί αποχή των δικηγόρων την επόμενη εβδομάδα ενώ υπάρχουν και προσωπικά δεδομένα.

Όσον αφορά στα επεισόδια εκτός γηπέδου, οι "πράσινοι" έκαναν λόγο για λάθος της αστυνομίας που μετακίνησε δυνάμεις της κατά την ώρα της άφιξης του πούλμαν του Ολυμπιακού και για ξένα στοιχεία με κουκούλες και μολότοφ που προκάλεσαν τα επεισόδια.

Παράλληλα την Πέμπτη εκδικάστηκε και η υπόθεση των επεισοδίων στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ για την 26η αγωνιστική. Πλέον το απόγευμα αναμένονται οι αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: