Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Μετά τα πλέι οφ μεταγραφές

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/d80137d6fb04b926c796594c1cd2d56d_L.jpg?1270696196?1270696196?1270696196Η ονοματολογία στον Ολυμπιακό έχει ήδη ξεκινήσει αλλά από τη διοίκηση διαψεύδουν προς το παρόν το παραμικρό αφού το βάρος αυτή την εποχή πέφτει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Άλλωστε, ακόμα δεν έχει κλείσει οριστικά το θέμα του προπονητή, ενώ ούτε έχει ξεκαθαρίσει η ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχει τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός. Παρόλα αυτά οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν τις ανάγκες τους και σε ποιες θέσει χρειάζονται ενίσχυση. Τέσσερις μέσοι αλλά και ένας τερματοφύλακας είναι οι στόχοι του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν.

Σε ότι αφορά στα ονόματα που ακούγονται από την ΠΑΕ διαβεβαίωναν ότι ο Νάτσο Σκόκο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρείται κλεισμένος και μάλιστα υποστήριζαν ότι είναι πολύ πιθανόν η περίπτωσή του να θυμίσει την αντίστοιχη του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Στα υπόψιν φέρεται να βρίσκεται για τη θέση του τερματοφύλακα και ο Κάσπερ Σμάιχελ, ενώ για τον Γιώργο Τζαβέλλα μετά τον Ολυμπιακό, την περίπτωση του εξετάζουν και ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ.

Στο μεταξύ ένας παίκτης που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους «ερυθρόλευκους» προτάθηκε πρόσφατα στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ο οποίος είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φύγει το καλοκαίρι ελεύθερος από τη Μπόκα Τζούνιορς. Στον Ολυμπιακό αναζητούν ένα δεκάρι με τα χαρακτηριστικά του Αργεντινού άσου, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά την ανακοίνωση του νέου προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: