Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Η γκάφα της ΕΡΤ, ο ΠΓΣ και ο τελικός!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/0effd6ce4d2e47d64ebb0bb2263a71d1_L.jpg?943912800?943912800?943912800Γκάφες υπάρχουν πολλές και κάνουν όλοι (ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω), αλλά αυτό που έγινε χθες το βράδυ στην ΕΡΤ με την μετάδοση του αγώνα Μάντσεστερ Γ.- Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ απλά «δεν υπάρχει». Λίγες μέρες μετά την πτώση του ρεύματος και το μπλακ-άουτ στην δημόσια ραδιοτηλεόραση για πολύ ώρα (ακόμα αναζητούνται οι γεννήτριες και οι υπεύθυνοι…), ήλθε και αυτό και ποιος ξέρει τι άλλο έρχεται. Μα Μπήλιω Τσουκαλά μέσα στο Τσάμπιονς Λιγκ, βρε παιδιά. Αλήθεια, τι θα πουν οι άνθρωποι της TEAM έτσι και δουν την κασέτα της χθεσινής μετάδοσης της ΕΡΤ;

Συσκέψεις για το Άρης-Παναθηναϊκός

Ξεκινούν στις αμέσως επόμενες μέρες οι συσκέψεις στον Alpha για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Στο κανάλι της Κάντζας φαίνεται να έχουν πρόθεση για να κάνουν κάτι περισσότερο στο τελευταίο παιχνίδι Κυπέλλου που θα μεταδώσουν (απ’ την ερχόμενη σεζόν, την σκυτάλη παίρνει το Conn-X TV).

Από τηλεθέαση πήγε καλά…

Η μετάδοση του αγώνα Μάντσεστερ Γ.- Μπάγερν, τουλάχιστον από τηλεθέαση πήγε πολύ καλά στη ΝΕΤ. Το είδαν ως και 1.2 εκ. τηλεθεατές και έκανε μερίδιο ως και 30%.

Ο ΠΓΣ στο Eurosport 2

Το Eurosport 2 θα καλύψει το φάιναλ-φορ του Europa Cup μπάσκετ που θα γίνει 17 και 18 Απριλίου στη Βιτόρια. Το Σάββατο 17 Απριλίου θα γίνουν και θα μεταδοθούν απ’ το Eurosport 2 οι δύο ημιτελικοί. Στις 18.30 το ΠΓΣ-Βαλένθια και στις 21.15 το Άλμπα-Μπιλμπάο. Την Κυριακή 18/4, θα μεταδοθούν οι δύο τελικοί. Ο μικρός στις 19.00 και ο μεγάλος στις 21.30.

Πάει για την δεύτερη κούπα…

Μετά την κατάκτηση του Len Trophy πόλο απ’ τον Εθνικό (τον τελικό μετέδωσε η ΕΤ1), η δημόσια τηλεόραση πάει για μία ακόμα κούπα. Απόψε, στον δεύτερο τελικό του Europa Cup μπάσκετ γυναικών, με τον Αθηναϊκό να μοιάζει κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι θα το σηκώσει.

Αφιέρωμα στο el clasico

Μεγάλο αφιέρωμα στο el clasico ανάμεσα στην Ρεάλ Μ. και την Μπαρτσελόνα θα έχει η εκπομπή, «Γκολ χωρίς σύνορα» το Σάββατο το μεσημέρι. Η εκπομπή θα έχει άλλο ένα αφιέρωμα και θα είναι στον Παναθηναϊκό και τους «δέκα λόγους» που τον οδήγησαν στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Καλεσμένος ο Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι καλεσμένος του Τάσου Κολλίντζα στην αποψινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για το Europa League. Ο καλεσμένος έκλεισε αργά το βράδυ της Τετάρτης και θα μιλήσει για τα αποτελέσματα των προημιτελικών ρεβάνς και για τους ημιτελικούς.

Εκπομπές για τον τελικό

Πέρα απ’ τον Alpha και η ΕΤ3 θα βγάλει εκπομπές για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το βράδυ της 24ης Απριλίου. Πιο συγκεκριμένα, το τρίτο κρατικό κανάλι θα βγάλει εκπομπή πριν και μετά το τέλος της αναμέτρησης Άρη-Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: