Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Σενάριο για Μπρεσιάνο


Ο Μπρεσιάνο πανηγυρίζει... Την περίπτωση απόκτησης του Μαρκ Μπρεσιάνο φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα "calciomercato.com". O 30χρονος διεθνής Αυστραλός, αλλά κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, μεσοεπιθετικός, μένει ελεύθερος από την Παλέρμο στο τέλος της σεζόν.

Για τον Μπρεσιάνο έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον μία ομάδα από το Κατάρ, η οποία μάλιστα προσφέρει πολλά χρήματα στον παίκτη για να τον δελεάσει, η Σαμπντόρια και η ΑΕΚ. Ωστόσο το κασέ του είναι απαγορευτικό για το... βαλάντιο του "δικεφάλου".

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, "ο διεθνής με την Αυστραλία παίκτης αξιώνει περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως , ενώ η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να δώσει πάνω από 1 εκατ. ευρώ".

Με δεδομένο τα όσα είπε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, οι πιθανότητες να προχωρήσει η "Ένωση" τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές...

Ερχονται για τον Γκέντσογλου
Αϊντχόφεν και Κολωνία θα τσεκάρουν τον Σάββα Γκέντσογλου στο τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Τόσο η ολλανδική ομάδα, όσο και η γερμανική έχουν τσεκάρει τον νεαρός διεθνή αμυντικό μέσο σε αγώνες τις Ελπίδων, αλλά και σε αρκετά φετινά ματς του "δικεφάλου".

Αξίζει να τονίσουμε ότι την Πέμπτη, ο μάνατζερ του παίκτη, Γιάννης Καινούργιος θα έχει την πρώτη ουσιαστική συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη για την ανανέωση του συμβολαίου του πέλάτη του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: