Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

«Ο Σκόκο θέλει να φύγει!»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/22df54e5f4d07e9dcdbd7c146c1163c9_L.jpg?1271329171?1271329171?1271329171

Ο ατζέντης του Αργεντινού άσου της ΑΕΚ, Παύλος Διανής μίλησε στο gazzetta.gr για το μέλλον του πελάτη του, ξεκαθαρίζοντας ότι ο “Νάτσο θέλει να αλλάξει αγωνιστικό περιβάλλον”.

Εδώ και λίγες μέρες και ειδικότερα μετά την συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΑΕΚ, Στάυρου Αδαμίδη,ο οποίος δήλωσε ότι η “Ένωση” θα εξετάσει όλες τις προτάσεις που θα της κατατεθούν για το Νάτσο Σκόκο, ο ατζέντης του 24χρονου Αργεντινού άσου, δεν απαντούσε στις συνεχόμενες κλήσεις που δεχόταν από τους εκπροσώπους του Τύπου. Το μεσημέρι της Πέμπτης (15/04), ο Παύλος Διανής πάτησε το πόδι στην Αθήνα (η μόνιμη κατοικία του είναι στην Ισπανία) για να δώσει το παρών στο αποψινό ραντεβού με την διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” και σε επικοινωνία που είχε με το gazzetta.gr, υπογράμμισε ότι το τοπίο γύρω από το μέλλον του πελάτη δεν έχει διαφοροποιηθεί καθόλου σε σχέση με τα ισχύοντα στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Η θέση του είναι ξεκάθαρη!»

«Δεν έχει αλλάξει τίποτε σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες και ειδικότερα σε σχέση με τον Ιανουάριο, οπότε και προέκυψε το θέμα της μετεγγραφής του. Η επιθυμία του είναι να φύγει από την ΑΕΚ, να αλλάξει αγωνιστικό περιβάλλον και αυτός είναι ο γνώμονας πάνω στον οποίο θα κινηθεί η συζήτηση που θα έχουμε απόψε με τους διοικούντες την ομάδα. Μετά την πρόσφατη μετεγγραφική περίοδο, θα κάτσουμε για πρώτη φορά στο τραπέζι και όπως είναι φυσιολογικό θα κάνουμε μία πρώτη διερευνητική κουβέντα... Περιμένουμε να ακούσουμε ποιες είναι οι σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας όσον αφορά το σχεδιασμό και τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού ο Νάτσο έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ...», μας είπε ο Έλληνας εκπρόσωπος του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Περί επέκτασης του συμβολαίου

Οι ετήσιες απολαβές του "υδραυλικού" για τη σεζόν που ολοκληρώνεται αγγίζουν τις 600.000 Ευρώ και η διοίκησ της "Ένωσης" - προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα - είναι διατεθειμένη να του κάνει γενναία αύξηση αποδοχών και να του επεκτείνει το συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2011. «Εμείς θα ακούσουμε την πλευρά της διοίκησης και τις προτάσεις της... Ωστόσο, σας ξαναλέω ότι πρώτη προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή είναι να αλλάξει φανέλα», σχολίασε ο ατζέντης του Αργεντινού άσου των "κιτρινόμαυρων", ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια της Superleague και έχει πετύχει 8 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: