Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Προβάδισμα για τον τελικό ο Απόλλων


Ο επιθετικός του Απόλλωνα Λεμεσού, Γκαστόν Σανγκόι Με γκολ του Σανγκόι ο Απόλλων επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΚ με 1-0 και απέκτησε το προβάδισμα για τον τελικό του Κυπέλλου στην Κύπρο. Ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ντόσα Τζούνιορ και απέναντι στον Τσοντοφάλσκι δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να χαρίσει την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του. Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 28/4.

ΑΕΛ: Τσοντοφάλσκι, Ουόν, Ντικουμάνα, Ντόσα Τζούνιορ, Κακογιάννης, Κέρκεζ, Φερναντές, Κλέιτον, Βάργκας, Σερτζιάο (61' Γκονζάλες), Φρέντι (69' Ρόκε).
ΑΠΟΛΛΩΝ: Σβαλόφσκι, Μερκής, Σάλες, Θεοφίλου, Αβραάμ, Κιντέρος, Οσενί (46' Λάι), Σανγκόϊ (88' Σταύρου), Ατόρνο, Μπαγκούρα, Αγκόγκο (69' Ματούσοβιτς).

Στον άλλο ημιτελικό το ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Αρη, ο οποίος από το 40' αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Λόμπε. Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Εντζεμά.

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Κουτσόπουλος (46' Παουλίστα), Κόντης (70' Ηλία), Πάολο Ζόρζε, Γκριντσάροφ, Πίντο, Μοράις, Χαραλαμπίδης, Κοσόφσκι (71' Παπαθανασίου), Αλεξάνδρου, Ζεβλάκοφ.
ΑΡΗΣ: Εντζεμά, Λόμπε, Φιλίππου, Βασίλεφ, Ιωάννου, Θεοφάνους, Σάλομον, Πινέϊρο (45' Ομπερλε), Φερέϊρα, Μάρκου (72' Βουρεξάκης), Μίχαλτσια (82' Αγκίρε).

Δεν υπάρχουν σχόλια: