Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Tenorio - Στοίχημα...Με Sonderjyske – Mjallby – Bromma και Valerenga είμαι σήμερα...



Eπιμέλεια κειμένου - Tenorio ...


Την καλησπέρα μου στη παρέα.


Περάσαμε δύο πολύ καλά σημεία στα χθεσινά την Aalborg καί την Randers, δεν μας έκατσε όμως η Aalesunds πού ηττήθηκε με σκόρ 2-1.Σε διαφορετική περίπτωση το όλο σκηνικό θα ήταν πολύ καλύτερο από ότι είναι τώρα.


Πάμε ευθύς αμέσως στα σημερινά εκεί όπου θα ασχοληθούμε με αμιγώς Σκανδιναβικά σημεία.

Κοge - Sonderjyske (2)

Ηδη υποβιβασμένη θα πρέπει να θεωρείται η ομάδα της Køge μιάς καί βρίσκεται στο πάτο
της βαθμολογίας με διαφορά 18 βαθμών από την ομάδα πού σώνεται.θέση πού κατέχει αυτή την στιγμή η ομάδα της Sønderjyske.Τραγικότατοι οί γηπεδούχοι σε όλες της γραμμές έχουν την χειρότερη άμυνα καί την η χειρότερη επίθεση στην κατηγορία.

Μεγάλη νίκη καί μάλιστα μετά από πολλές αγωνιστικές πέτυχε η Sønderjyske επί της ομάδας της Silkeborg με το επιβλητικό 4-0. Με καλύτερη ψυχολογία πλέον δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα πλήν της νίκης, καθώς την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται με την Randers !!

Μετά καί τα χθεσινά αποτελέσματα καί την νίκη της Randers άρχισαν να ζώνουν τα μαύρα φίδια την ομάδα της Sønderjyske. Στούς 2 δύο μόλις βαθμούς έφτασε πλέον η διαφορά από τον υποβιβασμό, αφού κατάφερε να απωλέσει τόσους βαθμούς καί να δώσει το δικαίωμα στην Randers να την έχει πλησιάσει άκρως επικίνδυνα

Θα ρισκάρω στο κίνητρο της Sonderjyske σε απόδοση (2.05)



Mjallby - Kalmar (1)

Aρκετά καλά έχει μπεί στο ξεκίνημα τού πρωταθλήματος η Mjällby αφού σε 5 αγώνες έχει πετύχει 3 νίκες 1 ισοπαλία καί μία ήττα .Προέρχεται από σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα της Halmstad μάλιστα αυτή η νίκη ήρθε με ανατροπή αφού βρέθηκε πίσω στο σκόρ.

Δεν έχει μπεί με το δεξί στο πρωτάθλημα η Kalmar μιάς καί ακόμη δεν έχει γνωρίσει την χαρά της νίκης.Την περασμένη αγωνιστική με αντίπαλο την Malmo εντός έδρας, άν καί προηγήθηκε δύο φορές στο σκόρ στο τέλος κατάφερε καί έχασε το παιχνίδι.

Σε καλή φάση δείχνει να είναι η Mjällby πού μετά καί την νίκη ανατροπή η ψυχολογία της είναι στα ύψη.Δεν έχει βρεί τα πατήμα της ακόμη η Kalmar πού δεν έχει είναι η αλήθεια την καλή ομάδα των προηγούμενον ετών.

Θα ρισκάρω στον άσο της Mjallby σε απόδοση (2.65)



Brommapojkarna - Orebro (1)

Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις γιά το μέλον τις στο πρωτάθλημα η Brommapojkarna δείχνει χαρακτήρα.Έχει φέρει μέχρι στιγμής συμπαθητικά αποτελέσματα κυρίως με ισοπαλίες αλλά με ψυχωμένες εμφανίσεις. Και αν συνεχίσει έτσι δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην κατηγορία. Διαθέτει νεανικό σύνολο με καλή φυσική κατάσταση.

Αλλοπρόσαλη ομάδα η Örebro τη μία πάει καί βγάζει διπλό μέσα στην AIK Stockholm καί από την άλλη χάνει μέσα στη έδρα της από της Gais.Εχει προλάβει ήδη να κάνει 3 ήττες σε 5 αγώνες. δεχόμενη 7 τέρματα

Με σύμμαχο την πολύ καλή παράδοση θα επιλέξω τον άσο της Bromma σε απόδοση (2,65)



Sandefjord - Valerenga (2)

Aπό βαριά εκτός έδρας ήττα προέρχεται η Sandefjord έπειτα από κακή εμφάνιση
άρπαξε 4 τεμάχια απο την Stromsgodset.Παρουσιάζεται αρκετα ευάλωτη αμυντικα δεχόμενη 11 γκόλ σε 5 αγώνες.Ενώ επιθετικά είναι καλή μιάς καί έχει πετύχει 8 τέρματα.

Νίκη για την Vålerenga με αντίπαλο την Molde την περασμένη αγωνιστική η δεύτερη μετά την νίκη τις πρεμιέρας.Ανώτερη καί πίο δυνατή ομάδα η φιλοξενούμενοι έχουν την απετούμενη εμπειρία να ανταπεξέλθουν καλύτερα στον αγώνα.Η παράδοση σε 12 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας λέει : 10 νίκες η Vålerenga μία ισοπαλία καί 1 μόλις νίκη γιά την Sandefjord.


Θα ρισκάρω στο καλόπληρωμένο διπλό της Valerenga σε απόδοση (2.65)


Στη σούμα σε σύστημα με λάθη θα ζητήσω 3 στα 4


Sonderjyske - Mjallby - Brommapojkarna - Valerenga ...



Αυτά τα ολίγα καί γιά σήμερα, Καλό απόγευμα , τα σέβη μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: