Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Λεβαδειακός: "Δεν ασχολούμαστε με άλλους..."


Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν το γκολ του Ναπολεόνι Δύο ανακοινώσεις αναγκάστηκε να εκδώσει την Τετάρτη η διοίκηση της ΠΑΕ Λεβαδειακός. Κι αυτό γιατί η πρώτη που εξέδωσε παρερμηνεύτηκε και χρειάστηκε και η διευκρίνησή της, προκειμένου να μπορέσει να εκφράσει τις θέσεις της.

Η πρώτη ανακοίνωση ανέφερε: "Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, η ΠΑΕ Λεβαδειακός δηλώνει ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν έκανε και ποτέ στο μέλλον δεν θα κάνει καταγγελίες εναντίον κανενός και για οποιοδήποτε θέμα. Η πρακτική αυτή είναι ξένη προς τη φιλοσοφία και την ιστορία της ομάδος. Αλλες είναι οι ΠΑΕ εκείνες που ακολουθούν την τακτική των καταγγελιών και των ανακοινώσεων".

Η πρώτη αυτή ανακοίνωση θεωρήθηκε ότι αφορά στις φήμες που ήθελαν τον Λεβαδειακό να κάνει αγωγή εναντίον του ΟΠΑΠ για το γεγονός ότι "κλείδωσε" τον αγώνα με την ΑΕΚ, καθώς θεωρούσε ότι ο Λεβαδειακός θα ήταν ο νικητής.

Πλέον η ομάδα της Βοιωτίας ενημερώθηκε για το θέμα και άλλαξε την διατύπωση της ανακοίνωσης, η οποία πλέον αναφέρει: "Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, η ΠΑΕ Λεβαδειακός δηλώνει ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν έκανε και ποτέ στο μέλλον δεν θα κάνει καταγγελίες που αφορούν στις σχέσεις άλλων ομάδων με τους ποδοσφαιριστές τους. Η πρακτική αυτή είναι ξένη προς τη φιλοσοφία και την ιστορία της ομάδος. Αλλες είναι οι ΠΑΕ εκείνες που ακολουθούν την τακτική των καταγγελιών και των ανακοινώσεων".

Η δεύτερη ανακοίνωση ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους Βοιωτούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσφύγουν κατά του Ηρακλή για τις οφειλές του προς τους Κοβαλέφσκι, Ντιέ, προκειμένου να πέσει στην Β' Εθνική ο Ηρακλής και να μείνει ο Λεβαδειακός.

Στον αγωνιστικό τομέα, την Τετάρτη δεν προπονήθηκαν ο Βασιλείου, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων και ο Χαλούλος, ο οποίος πήρε άδεια από τον Δημήτρη Φαράντο για ένα οικογενειακό του θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: