Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΕΠΟ: Αιχμές Πιλάβιου για την UEFA


Επιμέλεια: Δ.Μ.

«Κακώς πήρε τόση έκταση, γιατί οι πληροφορίες που υπήρχαν στον φάκελο για αυτό το ματς ήταν ελάχιστες και ως εκ τούτου δεν προκύπτουν ουσιαστικές ενδείξεις ότι κάτι παράξενο συμβαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος από την Πράγα, στην οποία ταξίδεψε για την συνεδρίαση του Top Executive Programme της UEFA, με την παρουσία ομολόγων του από επτά ευρωπαϊκές ομοσπονδίες.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν παρέλειψε να εκφράσει τον προβληματισμό για την UEFA, που φαίνεται πως έδωσε στη δημοσιότητα αγώνα από το ελληνικό πρωτάθλημα (Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα), για τον οποίο δεν υπήρχαν αρκετές ενδείξεις ότι ανήκει σε αυτά που αποκαλούνται «στημένα» παιχνίδια.

«Άλλο είναι το ματς στο οποίο υπάρχει μεγαλύτερη ποσότητα πληροφοριών και μπορούμε να μιλάμε για πολύ σοβαρές ενδείξεις ότι κάτι παράξενο συνέβη. Είναι ματς Β’ Εθνικής. Αν έβγαιναν στη δημοσιότητα οι πληροφορίες που υπήρχαν στον σχετικό φάκελο για αυτό το ματς θα είχε γίνει πολύ μεγαλύτερος ντόρος», ανέφεραν οι άνθρωποι της Ε.Π.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: