Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Εφυγε για τη Βραζιλία ο Ντενίλσον

http://www.contra.gr/images/m/NTENI_m.jpgΗ δυσκολία του Ντενίλσον στο να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της Καβάλας και να ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων των υπόλοιπων παικτών της ομάδας, ανάγκασαν τον Βραζιλιάνο να αναχωρήσει για την πατρίδα του, προκειμένου να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και να επιστρέψει έτοιμος για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο πρώην διεθνής της Σελεσάο, βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του και από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπει σε συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκατάστασης. Και μπορεί από την Καβάλα να δηλώνουν όλοι βέβαιοι πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα επιστρέψει και θα βοηθήσει τελικά τους Αργοναύτες, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που επιφυλάσσονται.

Την ίδια στιγμή, μετά τις αποχωρήσεις των Ντομπρασίνοβιτς, Μούρ, Γκβοζντένοβιτς, Ψωμά, Μεντί και Πόποβιτς καθώς επίσης και τις επικείμενες αποχωρήσεις των Σμολάρεκ, Λάκη και Λεοντίου, δημοσιεύματα από το εξωτερικό φέρνουν και τους Ρινκόν, Ντικρόκ, ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου. Και μπορεί για τον πρώτο να μην έχουν έρθει επίσημα στο προσκήνιο ελληνικές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, ωστόσο για τον Γάλλο, δεν είναι λίγοι οι… μνηστήρες.

Μάλιστα ο ίδιος, μιλώντας σε γαλλικό αθλητικό site παραδέχτηκε πως τον έχουν πλησιάσει ομάδες από την Αθήνα και πως δεν αποκλείεται να φύγει από την Καβάλα, νωρίτερα από ότι προβλέπει το συμβόλαιό του (2011). Τέλος, σε ότι αφορά την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ο Κώστας Τσαλίκης δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ορούμα και Ντικρόκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: