Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Χαλασμός για τα εισιτήρια


Δέχτηκαν τα πυρά του Ανδριά Αν κρίνει κανείς από τη μέχρι τώρα κίνηση για τα εισιτήρια του τελικού, οι φίλοι του Αρη θα ... χωνέψουν και τα 23.480 εισιτήρια που αναλογούν στους "κίτιρνους". Τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να κτυπούν στην ΠΑΕ και τους συνδέσμους και τα εμπορικά καταστήματα της από φίλους της ομάδας που επιθυμούν να βρεθούν, τη βραδιά του τελικού της 24ης Απριλίου, στο ΟΑΚΑ.

Εισιτήρια τα οποία θα παραληφθούν από την ΠΑΕ σύντομα, ώστε να δοθούν σε όσους έχουν κάνει χρήση του δικαιώματος ρεζερβέ ενώ πολλά θα βγουν σε ελεύθερη πώληση την επόμενη Τετάρτη. Η ζήτηση είναι τεράστια και είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο...

Είναι απαραίτητο λοιπόν, να υπάρχουν διευκρινίσεις από την ΠΑΕ Αρης για τους ενδιαφερόμενους.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας που ανανέωσαν και για τα πλέι-οφ, από την Τετάρτη 14 Απριλίου (μετά τις 14:00) ως και την επόμενη Δευτέρα 19 Απριλίου θα μπορούν να κατοχυρώσουν το εισιτήριο τους με την επίδειξη του διαρκείας τους στο ARIS MOBILE. Tο ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ (που δεν είναι και κάτοχοι διαρκείας) που θα πρέπει να προσκομίζουν την κάρτα μέλους στα γραφεία της Λέσχης (όχι στο ARIS MOBILE).
Οι κάτοχοι μόνο των διαρκείας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ή οι κάτοχοι μόνο των μίνι διαρκείας των πλει-οφ 2009-2010 μπορούν από το μεσημέρι της Τετάρτης (μετά τις 14:00) να εγγράφονται στις εκδρομές (οδικές ή αεροπορικές με πτήσεις τσάρτερ) του τουριστικού οργανισμού Ζορπίδη που αποτελεί επίσημο χορηγό της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και με τον οποίο υπάρχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Όσοι εγγραφούν στις εκδρομές ως και την Πέμπτη 22 Απριλίου εξασφαλίζουν το εισιτήριο του αγώνα. Η εγγραφή μπορεί να γίνεται είτε στο ARIS MOBILE είτε στα κατά τόπους καταστήματα του τουριστικού οργανισμού Ζορπίδη. Όσοι από τους παραπάνω επιθυμούν να μετακινηθούν μεμονωμένα θα μπορούν να κατοχυρώσουν το εισιτήριο τους από την Τρίτη 20 Απριλίου στο ARIS MOBILE.
Ελεύθερα εισιτήρια αν και εφόσον απομείνουν για τον υπόλοιπο κόσμο θα διατεθούν την Τετάρτη 21 Απριλίου και την Πέμπτη 22 Απριλίου από το ARIS MOBILE.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ προτείνει στους φιλάθλους της να μετακινηθούν οργανωμένα- επομένως και με μεγαλύτερη ασφάλεια- μέσω των εκδρομών του επίσημου χορηγού της, τουριστικού οργανισμού Ζορπίδη, με τον οποίο και έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Υπάρχουν οδικές εκδρομές (ΗΜΕΡΗΣΙΑ 24-4 με κόστος 60 ευρώ, ΔΙΗΜΕΡΗ 24 και 25-4 με κόστος κατ' άτομο 110 ευρώ (ξενοδοχείο 3*) και 125 ευρώ (ξενοδοχείο 4*).
Υπάρχουν και αεροπορικές εκδρομές με πτήσεις τσάρτερ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ 24-4 με κόστος 260 ευρώ. ΔΙΗΜΕΡΗ 24 και 25-4 με κόστος κατ' άτομο 300 ευρώ (ξενοδοχείο 3*), 315 ευρώ (ξενοδοχείο 4*) και 325 ευρώ (ξενοδοχείο 5*). ΤΡΙΗΜΕΡΗ 23, 24 και 25-4 με κόστος κατ' άτομο 330 ευρώ (ξενοδοχείο 3*), 355 ευρώ (ξενοδοχείο 4*) και 380 (ξενοδοχείο 5*).
Σε όλες τις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του αγώνα, τα οποία όμως είναι εξασφαλισμένα σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Πληροφορίες και στο σάιτ του τουριστικού οργανισμού

Οι εκδρομές του SUPER 3
O πολυπληθέστερος σύνδεσμος οπαδών του Aρη, ο SUPER 3 με ανακοίνωση του αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο έχει προγραμματίσει τη μετακίνηση στο ΟΑΚΑ των χιλιάδων οπαδών του (οι εγγραφές στις εκδρομές άρχισαν από χθες μετά τις 19:00): Ο SUPER 3 διοργανώνει μεγαλειώδη εκστρατεία στο Ολυμπιακό Στάδιο για τον Τελικό της 24ης Απριλίου και για το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό!

Η οδική εκδρομή στοιχίζει 75 ευρώ (στην τιμή περιλαμβάνεται το αντίτιμο του λεωφορείου και του εισιτηρίου), ενώ όλα τα εισιτήρια του Συνδέσμου προορίζονται για το κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ. Η αυθημερόν αεροπορική εκδρομή στοιχίζει 260 ευρώ (στην τιμή περιλαμβάνεται το αντίτιμο του τσάρτερ και οι μετακινήσεις με το πούλμαν). Καλούνται άπαντες να εγγραφούν στην εκστρατεία του SUPER 3 το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη οπαδική μετακίνηση όλων των εποχών...!!!».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι συνδεσμίτες του Aρη έχουν εξασφαλίσει τα εισιτήρια στο πάνω και το κάτω διάζωμα του πετάλου του ΟΑΚΑ που αντιστοιχεί στους κίτρινους. Με αυτό τον τρόπο θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τον απαραίτητο οργανωμένο πυρήνα, για να κερδίσουν τη «μάχη» της κερκίδας από τους αντιπάλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: