Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Με Καπά στον πάγκο η Ρίβερ

http://www.contra.gr/images/m/cappa_river_150410_m.jpgΟ 64χρονος Άνγχελ Καπά είναι ο νέος προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ, καλύπτοντας το κενό που άφησε η προ ημερών αποχώρηση του Λεονάρντο Αστράδα. Ο νέος "καπετάνιος" της ομάδας του Μπουένος Άιρες οδήγησε πέρυσι την Ουρακάν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Κλαουσούρα. Έχει δουλέψει επίσης στη Ράσινγκ Κλουμπ, στις ισπανικές Λας Πάλμας και Τενερίφη, στη μεξικάνικη Ατλάντε, στην Ουνιβερσιτάριο του Περού, ενώ για δύο χρόνια έβγαζε τα προς το ζειν στη Νότια Αφρική (Μαμελόντι Σάνταουνς).

"Η Ρίβερ έχει κερδίσει πολλά παίζοντας παραδοσιακά καλό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το στιλ που πιστεύω και θέλω να περάσω", δήλωσε ο Καπά κατά την παρουσίασή του. Πόσο θα κοπιάσει για να το πετύχει, θα φανεί λίαν συντόμως, αφού το Σάββατο θα κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στη Γοδόι Κρους.

Πάντως οι "εκατομμυριούχοι" διάγουν τη χειρότερη περίοδο της ιστορίας τους. Έχουν σκοράρει μόνο οκτώ γκολ σε 14 αγωνιστικές του πρωταθλήματος και καταλαμβάνουν στο βαθμολογικό πίνακα την τρίτη από το τέλος θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: