Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Σίγουρος για την πρωτιά ο Μπάντοβιτς


Μπάντοβιτς και Νινιάδης στην προπόνηση του Ολυμπιακού Απόλυτα βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει την πρώτη θέση στα play off, η οποία χαρίζει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, εμφανίστηκε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην καθιερωμένη πλέον επαφή του με τους εκπροσώπους του Τύπου. O τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στους Λούα Λούα και Ντάτολο που "επέστρεψαν" μετά την τιμωρία που τους είχε επιβληθεί.

"Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε αυτά που πρέπει και θα βγούμε πρώτοι στα play-off. Αυτός είναι ο στόχος μας. Τα πράγματα είναι καλύτερα τώρα και αισιοδοξώ", τόνισε αρχικά ο Μπάντοβιτς.

Αναφερόμενους στους μέχρι πρότινος περιθωριοποιημένους Ντάτολο και Λούα Λούα είπε: "Είναι πλέον με την ομάδα. Η τιμωρία τους έχει λήξει, αλλά πρέπει να μου αποδείξουν ότι αξίζουν να παίζουν. Θα παίζουν αυτοί που μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό".

Σχολιάζοντας την επικείμενη συμμετοχή του Ντιόγο ως βασικός μιας και ο Μήτρογλου είναι τιμωρημένος και ο Ντάρμπισιρ τραυματίας, είπε: "Τον πιστεύω τον Ντιόγκο. Έχει μεγάλη διάθεση και όρεξη να προσφέρει και να βοηθήσει την ομάδα. Θα παίξει βασικός και πιστεύω πως θα κάνει τη δουλειά. Έχει αποδείξει στην περσινή σεζόν πόσο καλός ποδοσφαιριστής και πόσο σύγχρονος επιθετικός είναι, αφού κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι δεν του πήγαν καλά τα πράγματα, αγχώθηκε αρκετά και δεν μπορούσε να βρει τον εαυτό του. Τώρα δουλεύει αρκετά και πιστεύω ότι στα play-offs θα δείξει την αξία του".

Καταλήγοντας μίλησε και για τις περιπτώσεις των Ντουντού και Μέλμπεργκ: "Τον Ντουντού θα τον περιμένω. Θα τον δω και στις επόμενες προπονήσεις γιατί προέρχεται από μεγάλη αποχή. Δύσκολα θα παίξει με τον Αρη. Για τον Μέλμπεργκ τα πράγματα είναι καλύτερα, ίσως προλάβει το Κυριακάτικο ματς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: