Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Δυναμικά η Μαρσέιγ για Τοροσίδη!

http://www.sport.gr/files/news/2010-04-15/1271322044_toro_250x.jpg

Τα δεδομένα είναι τα εξής: Ο Τοροσίδης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2013 και η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι 7 εκατομμύρια ευρώ. Σίγουρα πρόκειται για ένα ποσό που πολύ δύσκολα θα το δώσει κάποια ομάδα, ωστόσο, όταν μιλάμε για τη Μαρσέιγ, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ορισμένα στοιχεία, που πληροφορούμαστε από τη Γαλλία.

Οι Μαρσεγέζοι έχουν βάλει στόχο την κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος και μέχρι στιγμής βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει μεγάλη μάχη με Οσέρ, Λιόν και Μπορντό. Υπάρχει όμως η βεβαιότητα στη Μασσαλία ότι η Μαρσέιγ έχει τοποθετήσει γερές βάσεις για να επιστρέψει στην κορυφή.

Τι σημαίνει αυτό; Αυτομάτως μπαίνουν στα ταμεία της ένα σωρό εκατομμύρια τόσο από τα τηλεοπτικά, όσο και από τους χορηγούς. Προσθέστε και τα εκατομμύρια που θα λάβει από την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ο Τοροσίδης παρακολουθείται από τη Μαρσέιγ εδώ και δύο χρόνια. Ουσιαστικά από εκείνη την πορεία του Ολυμπιακού πριν από δύο χρόνια στους 16 του Champions League, όπου είχε αποκλειστεί από την Τσέλσι. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας της Μασσαλίας έχουν έρθει σε επαφή και με Γάλλους που είχαν μια πιο άμεση σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως ο πρώην τεχνικός του Πανθρακικού, Αλμπέρ Καρτιέ, προκειμένου να μάθουν κάποια πράγματα παραπάνω.

Οι πληροφορίες του Sport.gr αναφέρουν τα εξής: Ο Ολυμπιακός πράγματι δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον Τοροσίδη, τον οποίο έχει χρίσει (μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο) ως έναν από τους αρχηγούς της νέας ερυθρόλευκης εποχής. Ωστόσο, η Μαρσέιγ δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια.

Τον έχει παρακολουθήσει σε όλα τα ματς του Champions League, ενώ έστειλε κατάσκοπό της μέχρι και στην Κομοτηνή για τον αγώνα με τον Πανθρακικό. Το ενδιαφέρον είναι σοβαρό και θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο σε περίπτωση που η Μαρσέιγ κατακτήσει το γαλλικό πρωτάθλημα και εισρεύσουν τα ευρώ στα ταμεία της. Οπότε να είστε έτοιμοι για ένα καυτό καλοκαίρι με τον Βασίλη Τοροσίδη να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο…

Και τι έγινε που ο Ολυμπιακός διέψευδε κατηγορηματικά ότι δεν μπαίνει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με υποψήφιους μνηστήρες για την παραχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη; Οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι η Μαρσέιγ θα επιστρέψει δριμύτερη και μάλιστα με... άγριες διαθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: