Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

«Ποτέ ο Σκόκο σε ΟΣΦΠ η ΠΑΟ»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/9f41e44a9664b63e2909ac4213fdd689_L.jpg?1271304447?1271304447?1271304447Την δική του εκδοχή για την ανακοίνωση της Original κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς έδωσε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος. Eπίσης μίλησε για τον Σκόκο και τα άλλα τρία χρόνια που θα πρέπει να παραμείνει, τον Μεσσία και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Αναλυτικά τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Δημήτρη Χατζηχρήστου στο Score:

Πολύ κουβέντα έγινε για την σκληρή ανακοίνωση που έβγαλε ο μεγαλύτερος σύνδεσμος της ΑΕΚ για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Όσοι μιλάνε για ηθική και αξιοπρέπεια της ΑΕΚ να πλένουν το στόμα τους καλά και να μάθουν επιτέλους τι θέλουν. Δεν ενοχλήσαμε ποτέ τον προπονητή της ομάδας και, αν θέλαμε να το κάνουμε, θα είχε φύγει σε μία εβδομάδα μέσα», για να συνεχίσει λέγοντας για το συμφέρον της ΑΕΚ:

«Δεν είμαστε όμως υπέρ του πληγωμένου εγωισμού μας, αλλά είμαστε με το τι συμφέρει την ΑΕΚ την εκάστοτε χρονική στιγμή. Αυτή την στιγμή πρέπει να τα δώσουμε όλα για να βγούμε δυστυχώς δεύτεροι και να δώσουμε σε όλο το κόσμο να καταλάβει ότι η ΑΕΚ είναι σε τραγική θέση».

Για το θέμα του Νάτσ Σκόκο ανέφερε: «Με τίποτα σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό ο Σκόκο. Άμα είναι μάγκας ο Σκόκο να κάτσει στην ΑΕΚ άλλα τρία χρόνια. Κι άμα είναι μάγκες αυτοί που έχουν το πλειοψηφικό πακέτο να τον κρατήσουν άλλα τρία χρόνια».

Για το αν θα γίνει κάποιο συλλαλητήριο για να εκφραστεί η δυσαρέσκεια ως προς την διοίκηση: «Δυστυχώς ούτε με συλλαλητήρια έρχεται ο Μεσσίας, γιατί ο Μεσσίας θα πρέπει να κρατήσει Τζιμπούρ, Σκόκο, Μπλάνκο και να φέρει το λιγότερο άλλους πέντε παιχταράδες. Ο λαός μας κουράστηκε και πληγώθηκε. Όσοι θέλουν να διώξουν τους μέτοχους-αμέτοχους να προτείνουν και λύση. Ή να εμπλακούν».

Όσον αφορά την στάση της Original : «Η Original προσπαθεί να κάνει δουλειά επί της ουσίας. Όπως άλλωστε δουλειά ουσίας έγινε και παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, τότε που μοιράστηκε η χαρά απλόχερα σε εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς της ομάδας. Θα γίνει κάθε δυνατή και ουσιαστική-και όχι επικοινωνιακή-προσπάθεια όχι μόνο να μην πουληθεί ο Σκόκο σε Ολυμπιακό η Παναθηναϊκό, αφού μείνει στην ομάδα να παιζει σε κάθε παιχνίδι καλά και να μην επιλέγει».

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί κατά καιρούς την ΑΕΚ είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. «Έχω πει πολλές φορές ότι θα ήταν ευχής έργον να έρθει ο Μελισσανίδης. Αν ερχόταν τώρα, θα έπρεπε κι αυτός να κρατήσει τον Σκόκο, τον Τζιμπούρ, και να φανεί αντάξιος όλων των προσδοκιών και υποχρεώσεων. Και είναι πολλές. Άλλωστε η ιστορία αναφέρει ότι πριν καν πάρει την ομάδα, ο Τροχανάς πλήρωσε τους παίκτες για να κατέβουν να παίξουν στο τελικό με τον Παναθηναϊκό χωρίς να έχει αγοράσει την ομάδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: