Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Μπουμπένκο: "Δεν μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια"


Ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιόζεφ Μπουμπένκο Για μια ακόμη φορά, ο Γιόζεφ Μπουμπένκο αναφέρθηκε σε καλύτερες συνθήκες εργασίας και σε ομάδα με προοπτικές προκειμένου να παραμείνει στο τιμόνι του Ηρακλή. Αναφερόμενος δε στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη Skoda Ξάνθη, τόνισε ότι δεν του αρέσουν αυτά τα ματς...

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο Σλοβάκος τεχνικός ξεκίνησε από τον αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη: "Πρέπει να κρατήσουμε την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου που είχαμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα είμαστε ευχαριστημένοι αν διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο. Για το παιχνίδι με την Ξάνθη μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσουν τέτοια παιχνίδια εμείς πάντως θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Στον αγώνα αυτό θα παίξουμε με τα παιδιά που είναι φορμαρισμένα και σε καλύτερη κατάσταση αυτή την στιγμή. Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι ότι αυτό της Λάρισας. Αν οι παίκτες της Λάρισας παίξουν όσο το δυνατόν καλύτερα για να κερδίσουν τον Λεβαδειακό τότε κι εμείς με τη σειρά μας θα παίξουμε για τη δική μας θέση".

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων να εξηγήσει γιατί δεν του αρέσουν τέτοια παιχνίδια, όπως είπε ο ίδιος, εξήγησε: "Δεν το λέω για την Ξάνθη ή για το ελληνικό πρωτάθλημα ειδικά, σε όλα τα πρωταθλήματα, στα τελευταία παιχνίδια υπάρχουν μεγάλη πίεση και πολλές αμφιβολίες για τα αποτελέσματα. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά και θα ξεκινήσουμε με την καλύτερη ενδεκάδα που μπορούμε".

Σε ερώτηση για τις ελλείψεις στην επίθεση, που είχε τελευταία ο Ηρακλής, ο Μπουμπένκο απάντησε: "Έχουμε τον Βίκτορας και δεν έχουμε κάποιο άλλο φορ που μπορεί να μας βοηθήσει. Η απόδοση των υπόλοιπων παικτών που βρίσκονται γύρω του ανεβαίνει όταν παίζει ο Βίκτορας, παίζουν πολύ καλύτερα όταν είναι αυτός στον αγωνιστικό χώρο. Επειδή όμως σκεφτόμαστε το μέλλον μας είναι σίγουρο χρειαζόμαστε και κάποιον άλλον επιθετικό στην ομάδα".

Για την επιλογή του να μείνει στον πάγκο Ντάνι Φερνάντες, στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, ο Γιόζεφ Μπουμπένκο ανέφερε: "Ο Ντάνι έκανε πολύ καλή δουλειά στον Ηρακλή, στο ποδόσφαιρο όμως πάντοτε κάτι αρχίζει και κάτι τελειώνει. Για όλους είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα μείνει στον Ηρακλή και έτσι αποφάσισα να μην ξεκινήσω το Ντάνι ώστε να δούμε και τον Γιώργο Μπαντή. Ήθελα να δω πως λειτουργεί σε ένα δυνατό ματς, έδειξε καλά στοιχεία και θεωρώ ότι είναι σε καλό δρόμο για το μέλλον της ομάδας".

Για την παραμονή του ή όχι στην ομάδα: "Συνεχίζω τις συνομιλίες με τον πρόεδρο για την επόμενη σεζόν, δεν μιλήσαμε μόνο μία φορά αλλά αρκετές φορές. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας για την συμφωνία για το καινούριο συμβόλαιο, έχει μιλήσει και ο μάνατζερ μου με τον κ. Παντελή. Ξέρουμε όμως όλοι ότι ο Ηρακλής δεν έχει ακολουθήσει καλό δρόμο τα τελευταία χρόνια, τώρα λοιπόν πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στον Ηρακλή. Θέλω την επόμενη χρονιά να υπάρχει μεγαλύτερη οργάνωση και να είμαστε πιο σταθερή ομάδα, να υπάρχει ο σεβασμός και να είναι όλοι πληρωμένοι στην ώρα τους. Αυτό ισχύει για τους παίκτες, τους προπονητές, τους γιατρούς, τους φροντιστές, όλοι πρέπει να είναι ευχαριστημένοι. Έτσι μπορεί ο προπονητής να πιέσει τους παίκτες παραπάνω και να τους δείξουμε ότι η αποκλειστική τους δουλειά είναι το ποδόσφαιρο. Με τον κ. Παντελή συζητήσαμε και για το ρόστερ όπου είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Βεβαίως πρέπει να έχουμε μία καλή συνεργασία, εκεί στεκόμαστε για την ώρα, κάνουμε πολλές συζητήσεις και αναλύουμε πολλά πράγματα. Το βασικό θέμα είναι να μην έχουμε την επόμενη χρονιά απεργίες και τέτοιου είδους οικονομικά προβλήματα".

Τέλος, για την δοκιμή του Γιώργου Μπαντή από την Νότιγχαμ Φόρεστ, τόνισε: "Εμείς ξέρουμε ότι δεν θα φύγει, θα ασχοληθούμε όμως εκτενέστερα με το ρόστερ μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη. Τότε θα κάνουμε συζητήσεις για το ποιός θα μείνει και ποιός θα φύγει, είναι ξεκάθαρο πάντως ότι θέλουμε να έχουμε το καλύτερο ρόστερ στον Ηρακλή του χρόνου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: