Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

«Ταύρος» ο Βιεϊρίνια

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/9db346b5c47bb66f26f3e341f14b7ee8_L.jpg?1271329431?1271329431?1271329431Τους πάντες στο ιατρικό και προπονητικό τιμ εξέπληξε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, αφού ο νεαρός Πορτογάλος άσος τόνισε ότι μπορεί να παίξει στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Εργοτέλη. Έρχεται για να …μείνει ο Μπαλάφας.Μπορεί να ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, αφού έπρεπε να προφυλαχθεί λόγω των ενοχλήσεων που αισθανόταν, μετά το τέλος της εκγύμνασης όμως ο βραχύσωμος Πορτογάλος πήγε στο ιατρικό τιμ του «Δικεφάλου» και τόνισε ότι είναι μία χαρά και μπορεί να παίξει στο κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλή.
Πλέον είναι στο «χέρι» του τεχνικού των «ασπρόμαυρων» Φερνάντο Σάντος το αν θα τον χρησιμοποιήσει στο εντός έδρας ματς με τον Εργοτέλη ή θα τον προφυλάξει, κρατώντας τον στον πάγκο.

Το «παρών» στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς αναμένεται να δώσει και ο Μίρκο Σαβίνι, αφού ο Ιταλός αμυντικός θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα, λόγω της τιμωρίας που θα εκτίσουν οι Πάμπλο Κοντρέρας και Στέλιος Μαλεζάς.

Μένει ο Μπαλάφας


Μετά το τέλος του πρωταθλήματος ο δανεισμός του Σωτήρη Μπαλάφα στον Εργοτέλη ολοκληρώνεται, κάτι που σημαίνει ότι ο νεαρός αμυντικός μέσος του «Δικεφάλου» θα επιστρέψει στην Τούμπα, όπου μάλλον έρχεται για να …μείνει, αφού πιθανότατα δεν θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, μιας και έκανε το «αγροτικό» του στον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Εργοτέλη.
Παράλληλα, πιθανότητες να επιστρέψουν στην ομάδα έχουν και οι νεαροί
Στέφανος Αθανασιάδης και Βαγγέλης Γεωργίου, που αγωνίζονται αμφότεροι στον Πανσερραϊκό με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: